Reduceri la cauciucuri de iarnă. Cele mai atractive oferte

Reduceri la cauciucuri de iarnă
Reduceri la cauciucuri de iarnă

Cel mai mare magazin online din România, eMAG, are câteva oferte interesante la cauciucuri de iarnă. Iată câteva dintre cele mai atractive reduceri:

Cauciucuri de iarnă Bridgestone Blizzak Lm-30 195/55 R15 85 H. Control imbunatatit pe zapada; siguranta pe teren alunecos; aderenta deosebita pe zapada si gheata; rezistenta la uzura neregulata; nivel redus de zgomot. Reducere de 28%. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

Cauciucuri de iarnă Kumho CW51 PorTran 195/70 R15 104/102R. Reducere de 24%. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

Cauciucuri de iarnă Pirelli Winter Sottozero W210 235/45 R17 94 H. Oferă aderenta excelenta atat pe zapada cat si pe suprafete ude, reducerea distantei de franare cu pana la 10% pe drumuri umede, risc scazut de acvaplanare. Reducere de 24%. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

Cauciucuri de iarnă Falken Hs449 205/50 R17 93 H XL. Au o reducere de 23%. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

Cauciucuri de iarnă Vredestein Snowtrac 205/60 R16 96 H XL. Au o reducere de 23%. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

Când trecem la cauciucuri de iarnă

Potrivit specialiștilor, trebuie folosite cauciucuri de iarnă atunci când temperaturile scad sub 7 grade Celsius. Amprenta de pe cauciucuri de iarnă este mult mai reliefată decât la o anvelopă de vară. Cauciucuri de iarnă au pe ele „un fulg de nea” sau inscripția M+S ca marcaje și înseamnă că aceste cauciucuri de iarnă sunt testate și omologate.

Pe suprafaţa de rulare există tăieturi speciale, de tip lamelar dispuse în curbe şi în zig zag. Potrivit specialiștilor, dacă sunt folosite la temperaturi mai mari de 7 grade, cauciucurile de iarnă nu se vor toci, însă ţine foarte mult şi de modul în care conduce șoferul atunci când vremea e mai caldă iarna.