Reduceri la aparate de aer condiționat. Topul celor mai bune oferte

Meteorologii anunță în continuare că ne așteaptă o vară cu temperaturi caniculare. Dacă sunteți în căutare de reduceri la aparate de aer condiționat, iată câteva dintre cele mai interesante oferte:

Reducere 25%. Aparat de aer condiționat LG Econo Inverter Z09EM, 9000 BTU, clasa A+, Jet Cool, filtru de protecție dublu, autocuratare, culoare albă. Reduce temperatura aerului până la 18 grade Celsius în 30 de minute prin apăsarea butonului Jet Mode.

Filtrul cu protecţie dublă este conceput pentru a capta particulele de praf cu o mărime de peste 10 microni, fiind principala protecţie împotriva prafului şi a bacteriilor. Cu opţiunea Comfort Air aveţi posibilitatea de regla direcţia aerului pentru că acesta să nu deranjeze persoanele din cameră. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri la aparate de aer condiționat eMAG găsiți LA ACEST LINK

Reducere 18%. Aparat de aer condiţionat Beko BHIN 090 Slim, 9000 BTU, Clasa A++, Filtru Cold Plasmă Ion Generator, Filtru 4 în 1, Dezumidificare, Auto-restart, Kit instalare inclus, Alb.

Aparatele de aer condiţionat cu tehnologie inverter pot controla viteză compresorului pentru a ajusta răcirea sau încălzirea. Când temperatura interioară ajunge la nivelul setat, compresorul continuă să funcţioneze la viteză redusă pentru a menţine temperatura dorită, economisind astfel energie, în comparaţie cu modelele convenţionale.

Compresorul este mai eficient, iar controlul temperaturii este mai precis (± 0.5⁰C), prevenind astfel fluctuaţiile de temperatura şi oferind un grad mai ridicat de confort. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri la aparate de aer condiționat eMAG găsiți LA ACEST LINK

02 reduceri la aparate de aer conditionat emagPreț sub 1.400 de lei. Aer condiționat LDK Tip Inverter 9.000 BTU CHA-I. Aparatele de aer condiţionat LDK va oferă o bună soluţie în răcireași garantează o calitate şi fiabilitate crescută. Tehnologia inverter în domeniul aparatelor de aer condiţionat se utilizează pentru a regla temperatura interioară în mod continuu.

În comparaţie cu un sistem tradiţional, această va oferă confortul optim şi va reduce costurile cu energia electrică cu 30%. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri la aparate de aer condiționat eMAG găsiți LA ACEST LINK. 

Reduceri la aparate de aer condiționat. Oferte și de la Flanco

Aparat de aer conditionat Heinner HAC-9GD++, 9000 BTU, Inverter, Clasa A++. Clasa energetica superioara pentru modul racire = un plus de economie a energiei. Tehnologia DC Inverter optimizeza functionarea compresorului ducand astfel la un consum energetic mai mic, reducerea zgomotului si fiabilitate crescuta.

Daca doresti racirea/incalzirea rapida a incaperii, poti folosi cu incredere functia Turbo. Aceasta creste puterea paratului pentru o perioada limitata de timp. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri la aparate de aer condiționat Flanco găsiți LA ACEST LINK

ac-3

 

Aparat de aer conditionat Electrolux EPI09LEIW Inverter, 9000 BTU, Clasa A+, Alb. Aparat aer conditionat Inverter split silentios ce va asigura un confort deplin cu un consum minim de energie fiind clasificat in clasa de energie A+ pentru racire, ofera un tratatment special al aerului printr-o filtrare speciala SilverIon cat si posibilitatea de ionizare a incaperii. Se poate programa pornirea cu intarziere oricand intr-un interval de pana la 24h cu ajutorul programatorului de 24h.

Functia Sleep (pentru Somn) este ideala pentru reglarea temperaturii din dormitor. Functia de dezumidificare pentru pastrarea unui aer proaspat in interior. Conectivitate imediata prin intermediul dispozitivului ControlBox 24/7. Functia Turbo: o simpla atingere pentru o racire rapida. Un consum redus de energie, pana la clasa A+, la Racire. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri la aparate de aer condiționat Flanco găsiți LA ACEST LINK

epi09leiw_electrolux