Reduceri frigidere eMAG. Cele mai bune oferte de astăzi

Reduceri frigidere eMAG
Reduceri frigidere eMAG

Ziua eMAG vine cu reduceri importante și la frigidere. Întreaga listă de reduceri frigidere eMAG găsiți AICI.

Reducere 33% și un card cadou de 140 de lei. Combina frigorifica Beko RCNA365E20ZX, 309 l, Clasa A+, NeoFrost, H 185.3, Inox Antiamprenta.

Reduce efectul de ofilire al verdeturilor. Compartimentul special EverFresh+ a fost proiectat pentru pastrarea prospetimii si vitalitatii legumelor si verdeturilor.

Acesta regleaza nivelul umiditatii la interior, prin designul constructiv al sertarului si prin intermediul curentilor de aer, fapt ce reduce considerabil efectul de ofilire a verdeturilor si legumelor si prelungeste durata de conservare, de pana la 3 ori mai mult fata de frigiderele obisnuite.

Tehnologia NeoFrost, prin sistemele Active Dual Cooling si No Frost asigura cele mai bune conditii de conservare, intr-o clasa superioara de eficienta energetica. Cu ajutorul Totodata, dotarile speciale cu proprietati anti-bacteriene, au rolul de mentinere a igienei la interiorul frigiderului.sistemelor separate de racire in cele doua compartimente, fructele si legumele se mențin ca proaspat culese.

Filtrul activ, de carbon elimina mirosurile neplacute la circularea aerului in interiorul frigiderului, asigurand totodata un nivel ridicat de igiena prin reducerea riscului aparitiei bacteriilor.

Mai multe oferte și reduceri frigidere eMAG găsiți AICI

01-reduceri-frigidere

Reducere 36% și card cadou de 185 de lei. Combina frigorifica Samsung RB37J5000SA/EF, 367 l, Clasa A+, No Frost, H 201, Grafit metalic. Tehnologia No Frost impiedica acumularea de gheata si mentine o temperatura constanta in toate colturile. In plus, raceste de aproape doua ori mai repede, solicitand mai putin sistemul de racire si marind durabilitatea acestuia.

Sistemul de racire „All-Around Cooling” raceste frigiderul in mod uniform, dintr-o parte in alta. Aerul rece este suflat prin mai multe deschideri de la nivelul fiecarui raft, astfel ca mentine o temperatura constanta, iar mancarea ramane mai proaspata. Mai multe oferte și reduceri frigidere eMAG găsiți AICI

02-reduceri-frigidere

Reducere 25% și 180 de lei card cadou. Combina frigorifica LG GBB59PZKVS, 318 l, Clasa A+, Full No Frost, H 190 cm, Argintiu. Compresorul Inverter Linear a revolutionat nucleul frigiderului, asigurand economie de energie, durabilitate exceptionala si control optim al temperaturii pentru a mentine un timp mai indelungat prospetimea alimentelor.

Umiditatea excesiva din alimente se evapora si apoi se condenseaza pe grila, in loc sa se acumuleze in jurul alimentelor, mentinand astfel echilibrul optim de umiditate in caseta. Mai multe oferte și reduceri frigidere eMAG găsiți AICI

03-reduceri-frigidere

Reducere 31% și 160 de lei card cadou. Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8101 W Aqua, No Frost, 319 l, Clasa A+, 6th Sense, Dozator apa, H 188.5. Mai multe oferte și reduceri frigidere eMAG găsiți AICI

04-reduceri-frigidere

Reducere 32% și 115 lei card cadou. Combina frigorifica Whirlpool BLF 8001 OX, 339 l, Clasa A+, H 188.5. Mai multe oferte și reduceri frigidere eMAG găsiți AICI