eMAG – reduceri la laptopuri, monitoare și PC-uri, înainte de Vinerea Neagră 2016

reduceri emag

În această perioadă, magazinul online emag.ro are o campanie de mari reduceri eMAG la laptopuri, monitoare, desktop PC-uri, imprimante, scanere și accesorii. Deși a mai rămas numai o lună până la Vinerea Neagră 2016, eMAG a lansat de pe acum o campanie de promoții: IT & Mobile Days vine cu reduceri de până la 63% la diferite categorii de produse.

Iată câteva dintre cele mai interesante produse incluse în campania de reduceri eMAG:

1. Un laptop Dell Vostro 5459 cu procesor Intel® Core™ i7-6500U 2.50GHz, Skylake™, 14″, 8GB, 1TB, nVIDIA GeForce 930M 4GB, Microsoft Windows 10 Pro, are o reducere de 16%.

Ultramobil și ultraelegant, laptopul sigur Vostro 14 seria 5000 este creat să ofere performanță îmbunătățită. Stilul profesional se combină cu performanța neobosită într-un laptop care stimulează productivitatea.

Placa grafică NVIDIA® GeForce® 930M este cea mai bună din clasa respectivă, iar laptopul vine totodată cu mai multe opțiuni de unitate de stocare: hard disk de până la 1 TB [sau optați pentru unitatea SSD de 256 GB pentru a beneficia de o unitate de stocare cu reacție rapidă].

Laptopul are conectare permanentă: rețea wireless 802.11ac integrată, cu rază mare de acțiune. Vă puteți conecta cu ușurință și rapiditate, fără să faceți rabat de la securitate, datorită caracteristicii Windows 10 Hello. Asociată cu cititorul de amprente opțional, vă permite să vă scanați amprentele și să utilizați laptopul fără să mai tastați un cod PIN sau o parolă.

Oferta este disponibilă AICI.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri la laptopuri din campania eMAG.

reduceri emag

eMAG -reduceri desktop PC-uri înainte de Vinerea Neagră 2016

2. Un mini PC ASUS VivoPC VM62-G286M cu procesor Intel® Core™ i3-4005U 1.70GHz, Haswell™, 4GB, 500GB, Intel® HD Graphics, Free DOS, are o reducere de 29% și costă 1.299,99 lei.

Echipat cu un procesor Intel® de a 4-a Generație și dispunând de tehnologie SonicMaster, VivoPC vă oferă o experiență de utilizare completă, de la sarcini uzuale la o experiență multimedia cinematică extrem de realistă. Design-ul ultra-compact include chiar și soluția Vivo DualBay pentru opțiuni foarte flexibile de stocare a datelor, astfel încât poți accelera viteza sistemului de operare sau te poți bucura de mai mult spațiu de stocare pentru muzica și filmele favorite.

VivoPC VM62 este echipat cu un procesor Intel® Core™ i5 de a 4-a Generație foarte puternic pentru imagini cu un nivel incredibil al detaliilor. Acum te poți relaxa cu ASUS VivoPC și naviga pe Internet, vizualiza fotografii de pe card-ul tau SD și urmări clipuri video la calitate 4K/2K.

Oferta este disponibilă AICI.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri la desktop PC-uri din campania eMAG.

reduceri emag

eMAG – reduceri la monitoare înainte de Vinerea Neagră 2016

3. Un monitor LED LG, 18.5″, WXGA, VGA, are o reducere de 30% și costă 279,99 lei.

În timp, lucrul, jocurile și vizionarea de filme pot provoca oboseala ochilor. Dar funcția Flicker Safe și Modul Citire ajută la maximizarea confortului vizual prin protejarea ochilor de efectele dăunătoare ale luminii albastre, reducând nivelul de pâlpâire aproape la zero.

OnScreen Control vă permite să modificați configurația ecranului dumneavoastră din câteva click-uri, fără a forța butoanele fizice integrate în monitor. Presetarile ecranului oferă un mod de imagine personalizat pentru un anumit software. Se aplică în mod automat la modul de imagine deja presetat. Nu este nevoie să selectați modul de imagine de fiecare dată.

Funcția Screen Split împarte ecranul în mai multe secțiuni pentru diverse sarcini, redimensionând ferestrele de pe ecran. Funcțiile sale avansate s-au extins, cuprinzând 4 tipuri de moduri de imagine în imagine (PIP) printre 14 opțiuni disponibile. Cu modul PIP puteți lucra pe ecranul principal în timp ce vizionați un film într-o fereastră mai mică mobilă pe ecran.

Oferta este disponibilă AICI.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri la monitoare din campania eMAG.

reduceri emag

eMAG – reduceri imprimante și scanere înainte de Vinerea Neagră 2016

4. O multifuncțională Geljet Color Ricoh Aficio SG 3100SNw, A4, Wireless, are o reducere de 38%.

Funcții disponibile: imprimare, scanare, copiere, inclusiv color. Multifuncționala are interfață wireless, USB și rețea.

Rezoluția de printare este de 3600 X 1200, capacitatea memoriei de 64 de MB, iar puterea consumată de 29,68 W.

Oferta este disponibilă AICI.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri la imprimante și scanere din campania eMAG.

reduceri emag