Reduceri eMAG. Vin căldurile! Cele mai bune oferte la aparate de aer condiționat

Reduceri eMAG la aparate de aer conditionat (emag.ro)
Reduceri eMAG la aparate de aer conditionat (emag.ro)

Dacă doriți să vă pregătiți cum se cuvine de vară, un aparat de aer condiționat este alegerea ideală. Profitați de reducerile eMAG!

Pentru a accesa întreaga listă de aparate de aer condiționat care beneficiază de discount, intrați AICI.

Celor care vor să scutească peste o treime din prețul de achiziție al unui aparat de aer condiționat, le recomandăm modelul Viessmann Vitoclima. Face parte din clasa energetică A, are sistem de auto-curățare și un preț excelent.

Este un aparat puternic, ușor de utilizat și are funcții anti-bacteriene.

Îl puteți cumpăra de AICI.

Tot Viessmann vine cu o ofertă dublă. Puteți cumpăra două aparate, cu un discount de 24 la sută, în cadrul unei singure oferte.

Modelele sunt din clasa energetică A și au un randament excelent și o climatizare foarte eficientă. De asemenea, aparatele sunt ușor de întreținut și de montat.

Sistemul ”free joint” oferă posibilitatea mai multor unități interne la o singură unitate internă. Modul ”de noapte” este foarte silențios, fiind ideal pentru dormitoare.

Găsiți toate detaliile AICI.

Un model foarte bun este și cel produs de Mitsubishi. Cu o reducere de preț de 20 la sută, acest aparat de aer condiționat este produsul unei cercetări meticuloase și a numeroase teste.

Mitsubishi propune un aparat eficient, care face parte din clasa energetică A. Dispune de sistemul DC Inverter, care atinge rapid temperatura dorită și o menține stabilă.

Puteți cumpăra acest aparat de aer condiționat de pe site-ul eMAG de AICI.

Propunerea Beko, modelul BXEU090 Inverter, are filtru de purificare, o reducere de 20 la sută și, cel mai important, instalare inclusă.

Aparatul va fi instalat în cel mult cinci zile lucrătoare. Tehnologia Inverter oferă capacitate sporită de încălzire și răcire și un sistem de funcționare foarte silențios.

Profitați de reducerile eMAG la aparate de aer condiționat AICI.