Reduceri eMAG la produsele Samsung

Reduceri eMAG la produse Samsung
Reduceri eMAG la produse Samsung

Cel mai mare magazin online anunță o promoție la produsele Samsung. Sunt reduceri eMAG la televizoare Samsung, sisteme audio, camere foto și video și o sumedenie de electrocasnice. Întreaga ofertă o găsiți AICI. Iată câteva dintre cele mai interesante produse din lista de reduceri eMAG la produsele Samsung:

reduceri emag televizoare

Televizor Smart 3D LED Samsung 40H6240, 101 cm, full HD are o reducere eMAG de 700 de lei. Potrivit celor de la Samsung, „datorită unei rezoluții de două ori mai mari decât a televizoarelor HDTV standard, televizorul Samsung FHD TV oferă o experiență uluitoare de vizionare. Cea mai recentă aplicație de la Samsung, Smart View 2.0, vă ajută să vă bucurați mai ușor de tot conținutul, așa cum doriți.

Cu ajutorul rețelei de acasă, puteți difuza în flux, în timp real, conținutul TV pe smartphone sau pe tabletă, utilizând dispozitivele mobile drept telecomenzi.

Sau puteți să accesați și să vă bucurați de conținut pe Smart TV de pe smartphone sau PC prin panoul multimedia al Smart Hub”.

Mai multe detalii și alte produse din lista de reduceri eMAG televizoare puteți găsi AICI.

reduceri emag sisteme audioSistemul Home Cinema 2.1 cu Blu-ray Samsung HT-F4200 are o reducere de 58% din preț. Cu ajutorul funcției TV Sound On a sistemului Home Entertainment System cu Blu-ray Samsung, puteți beneficia de un sunet surround de înaltă calitate de la sursa TV. Funcția HDMI ARC (Audio Return Channel) permite conectarea rapidă a dispozitivelor compatibile pentru a transmite semnalul audio dinspre și către televizor, fără un cablu optic separat. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG sisteme audio găsiți AICI.

Reduceri eMAG la electrocasnice și aparate foto

reduceri emag aparate fotoAparatul foto mirrorless Samsung NXF1ZZB1, 20.2 MP, Black + Obiectiv 9mm are o reducere de preț de 30%. Cu lentilele de 9 mm și 9–27 mm cu unghi larg, puteți face auto-portrete în care să încapă și peisajul din jurul dumneavoastră. Cu un senzor de 1 inci cu 20.5 MP BSI CMOS mare, mini NX oferă  o rezoluție uimitor de mare, permițându-vă să capturați mai mult, astfel încât să puteți retrăi detalii precise cu culori vii, realiste. Trage video Full HD (1920 x 1080p) la 30 de cadre pe secundă, cu culori naturale și detalii extrem de clare. Formatul H.264 vă permite să înregistrați mai mult video MPEG4. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG aparate foto găsiți AICI.

Combina frigorifică Samsung RB31FDRNDSA, 310 l, Clasa A+, Full No Frost, H 185 cm are o reducere de preț de 400 de lei. Spre deosebire de compresoarele convenționale, care dispun doar de două comenzi, de pornire și de oprire, compresorul cu inversor digital de la Samsung efectuează 5 cicluri, pe baza nivelurilor de umiditate și a șabloanelor de folosire. Astfel, temperatura se menține constantă, se reduce uzarea compresorului, pentru o durabilitate mai mare, iar zgomotul este păstrat la un nivel minim. Mai multe detalii și întreaga lista de reduceri eMAG frigidere găsiți AICI.

reduceri emag masini de spalatMașina de spălat rufe Eco Bubble Samsung WF70F5EBW2W, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++ are o reducere de 450 de lei din preț. Acum, puteți spăla la fel de eficient în apa rece ca și în apa caldă, cu ajutorul mașinii de spălat Samsung cu tehnologia Eco Bubble.

Economisește energie la fiecare spălare și este o revoluție în tehnologia de spălare. Spălați la rece. Economisiți energie. Mai multe detalii și întreaga listă reduceri eMAG mașini de spălat găsiți AICI.
reduceri emag aspiratoareAspiratorul cu sac Samsung VC15F30WNBR/GE, 3 l, HEPA 13, Tub telescopic, are o reducere de 45% din preț. Aspiratorul Samsung este echipat cu un micro sac de praf. De asemenea, sacul de praf este conceput pentru a fi demontat și înlocuit cu ușurință, pentru că dumneavoastră să puteți arunca pur și simplu alergenii odată cu praful din sac.

Aspiratorul Samsung este echipat cu un sistem avansat de protecție antialergică și filtrare igienică. Filtrarea HEPA reține nu numai praful și murdăria, ci și alergenii din aer. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG aspiratoare găsiți AICI.

Alte reduceri eMAG la smartphone-uri, tablete, laptoruri și alte electronice și electrocasnice găsiți AICI.