Reduceri eMAG resigilate. TOP 4 electrocasnice mai ieftine și cu 400 de lei

reduceri emag resigilate
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG resigilate. În această perioadă magazinul online emag.ro are o campanie de reduceri eMAG la electrocasnice resigilate.

În campania de reduceri eMAG resigilate sunt incluse atât electrocasnice mari, precum frigiderele, mașinile de spălat, cuptoarele, hotele sau mașinile de spălat vase, precum și electrocasnicele mici: fiare de călcat, aspiatoare, stații de călcat, roboți de bucătărie sau storcătoare de fructe.

Campania de reduceri eMAG resigilate vine cu reduceri de până la 67%.

Iată câteva electrocasnice mari incluse în campania de reduceri eMAG resigilate care beneficiază de oferte avantajoase:

1. O combină frigorifică Gorenje RK6191AW, 321 l, Clasa A+, H 185 cm, resigilată, costă 799,99 lei. Astfel, produsul resigilat este cu 400 de lei mai ieftin decât unul obișnuit.

Combina frigorifică Gorenje beneficiază de tehnologie FrostLess, care reduce formarea de gheață și dezghețarea manuală cu până la 50%. În afară de faptul că va fi necesar mai puțin efort la dezghețare, cu sistemul FrostLess veți economisi și energie.

Datorită funcției Slotin, ușile frigiderului se deschid în unghi drept, chiar și atunci când este plasat lângă perete sau lângă alte aparate. Deschideți ușa și puteți trage cu ușurință de rafturi și sertare.

Combina beneficiază de un sertar mare în frigider pentru depozitarea fructelor și legumelor. Cu ajutorul sistemului HumidityControl este posibilă reglarea nivelului de umiditate din interiorul sertarului. Fructele și legumele rămân proaspete, hrănitoare și tari pentru o lungă perioadă de timp.

Iar SimpleSlide este un mecanism extrem de practic care permite mișcarea rafturilor în sus și în jos. Chiar și cea mai înaltă sticlă poate fi plasată în frigider, prin simpla ridicare sau coborâre a rafturilor.

În plus, puteți depozita cu ușurință bucățile cele mai mari de alimente în congelator, în spațiosul sertar SpaceBox.

Oferta este disponibilă AICI.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG resigilate la electrocasnice.

reduceri emag resigilate
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG resigilate: mașini de spălat mai ieftine cu 400 de lei

2. O mașină de spălat rufe Slim Beko WKY71033PTLYB3, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Mini LCD, resigilată, costă 609,99 lei, putând fi astfel achiziționată la un preț cu 400 de lei mai mic.

Mașina de spălat rufe Slim Beko are o tehnologie AquaFusion, care valorifică la maxim consumul de apă, energie și detergent în timpul spălării. 5,5 kg de detergent pot fi economisite anual, ceea ce înseamnă rufe mai curate cu un consum minim de resurse.

Beko oferă performanțe superioare atât în ce privește consumul de energie cât și eficienta spălării. Astfel, mașinile de spălat rufe Beko din gama Superia se încadrează în clasa energetică A+++.

Mașinile de spălat Beko sunt prevăzute cu rezistență nichelată, fapt ce asigură o mai bună protecție împotriva coroziunii: cu 40% mai puțina depunere de calcar pe rezistență. Aceste performanțe elimină consumul suplimentar de energie și asigură creșterea duratei de viață de până la 100 ori.

Datorită hubloului de 34 de cm al mașinilor de spălat Beko, chiar și cele mai voluminoase articole pot fi încărcate cu ușurință. Iar profilul pereților laterali în formă de “S” a fost proiectat special pentru eliminarea vibrațiilor și a asigura o funcționare mai silențioasă.

Mașina de spălat are numeroase programe speciale pentru haine închise, sintetice, din bumbac, pentru cămăși, mătase sau cașmir.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG resigiliate la electrocasnice.

reduceri emag resigilate
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG resigilate: cuptoare și plite incorporabile la ofertă

3. Un cuptor incorporabil Hansa BOEI68462, 8 funcții, Grill, Clasa A, Butoane push up, Display, din inox, resigilat, poate fi cumpărat cu 469,99 de lei, economia fiind de 218 lei.

Datorită comenzilor cu senzori, panoul de comandă este foarte ușor de monitorizat și utilizat. Cu ajutorul programatorului Ts cu senzor, monitorizarea timpului de preparare și setarea timpului de oprire a cuptorului se realizează deosebit de ușor.

Butoanele retractabile elegante și ergonomice vă permit să mențineți curat panoul de comandă, făcând procesul de curățare ușor și confortabil. Butoanele retractabile sunt, de asemenea, niște elemente decorative deosebite. De acum, panoul de comandă nu va mai fi doar funcțional, ci și curat și elegant.

Ventilatoarele facilitează distribuția uniformă a căldurii în jurul alimentelor, ceea ce îndepartează stratul de aer rece din jurul acestora, pentru o preparare mai uniformă, mai rapidă și la o temperatură mai mică decât în cazul cuptoarelor convenționale.

Cuptorul are mai multe funcții extrem de utile. Decongelarea este o funcție specială, ideală pentru decongelarea unei multitudini de alimente, precum carnea, peștele, pâinea și prăjiturile. Iar funcția grill este o soluție deosebit de eficientă pentru persoanele care preferă alimentele preparate la grill, facilitând considerabil frigerea alimentelor precum peștele, kebabul sau cârnații.

Cavitatea cuptorului, care are capacitatea de 65 de litri, a fost concepută pentru a fi cât mai încăpătoare posibil, astfel încât dumneavoastră să puteți introduce cu ușurință vase de dimensiuni diferite.

Suprafața emailată a interiorului este ușor de curățat, urmele de alimente vărsate putând fi îndepărtate într-o clipă.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG resigiliate la electrocasnice.

reduceri emag resigilate
Foto: emag.ro

4. O plită incorporabilă Zanussi ZGG67412XA, 4 arzătoare, pe gaz, din inox, resigilată, poate fi cumpărată cu 269,99 lei.

Plita are un arăztor mare, două normale, și unul mic, precum și sistem de protecție pentru copii și deconectare automată.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG resigiliate la electrocasnice.

reduceri emag resigilate
Foto: emag.ro