Reduceri eMAG. Prețuri și cu 70% mai mici la haine, încălțăminte sau ceasuri

Reduceri eMAG la haine
Reduceri eMAG la haine

Cel mai mare magazin online din România, eMAG.ro, anunță Winter Sale, o serie de promoții cu prețuri de până la 65% mai mici. Iată câteva dintre cele mai interesante produse de pe lista de reduceri eMAG.ro:

Prețuri și cu 70% mai mici puteți găsi la pulovere. Puteți cumpăra, de exemplu, un pulover fără naturi, de damă, YEMPE, cu imprimeu alb la un preț redus de 71%. Întreaga listă de reduceri eMAG la puloveri o puteți găsi la ACEST LINK.

De asemenea, reduceri eMAG importante sunt și la rochii. De exemplu, o rochie Rosalinda, cu imprimeu zebra și fermoar are o reducere de 64%. Întreaga listă de reduceri eMAG la rochii o găsiți LA ACEST LINK.

La paltoane și geci de iarnă sunt reduceri de până la 75%. Întreaga listă de reduceri eMAG la aceste produse o găsiți AICI.

Promoții interesante sunt și la ghete, botine, cizme și bocanci de iarnă atât pentru bărați, cât și pentru femei. Întreaga listă de reduceri eMAG la încălțăminte de iarnă o găsiți la ACEST LINK.

Reduceri eMAG și la ceasuri

La ceasrurile de damă sunt reduceri de până la 77%. În aceste promoții sunt mai multe ceasuri de damă Rhodenwald & Söhne. Întreaga listă de reduceri la ceasuri o găsiți la ACEST LINk. Și la ceasurile pentru bărbați sunt reduceri eMAG de până la 78%. Mai multe detalii găsiți la ACEST LINK.

De asemenea, la portofele și genți, eMAG oferă o reducere de până la 40%, iar la fulare, căciuli, mănuși sau pălării sunt reduceri de până la 28%. Întreaga listă de reduceri eMAG o găsiți AICI.

La puloverele pentru bărbați sunt reduceri de până la 72%, la pantaloni sunt prețuri și cu 71% mai mici, iar la sacouri sunt scăderi de prețuri și de 47%. De asemenea, reduceri pentru bărbați sunt și în ceea ce privește ghetele și bocancii de iarnă. Întreaga listă de reduceri eMAG la haine și încălțăminte de iarnă o găsiți LA ACEST LINK.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.