Reduceri eMAG mașini de spălat. Topul ofertelor

Reduceri eMAG mașini de spălat
Reduceri eMAG mașini de spălat

Cel mai mare magazin online din România, eMAG.ro, anunță o serie de reduceri la mai multe categorii de produse. Iată care sunt cele mai interesante oferte din lista de reduceri eMAG mașini de spălat.

Reducere 21%. Masina de spalat rufe Heinner HWM-M6012SA+, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+, Display LCD, Alb. Dispune de sistem electronic de control al balansului care, prin distribuirea uniforma a rufelor in interiorul tamburului, diminueaza vibratiile si reduce zgomotul produs in timpul stoarcerii.

Ofera flexibilitate crescuta. Va ofera flexibilitate maxima, permitand setarea pornirii aparatului la programul dorit. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG mașini de spălat găsiți LA ACEST LINK

Reducere 310 lei. Masina de spalat rufe Arctic CB5000A++, 5 kg, 1000 RPM, Clasa A++, Alb. Pastreaza detergentul in masina de spalat pana in momentul clatirii, cu ajutorul unui sistem special de sigilare a scurgerii.

Astfel, cantitatea de detergent disponibila este folosita la maxim, sistemul aducandu-ti economii de pana la 5.5 kg de detergent in fiecare an, alaturi de o economie substantiala de apa si energie electrica.

Designul special al peretilor laterali ai masinii de spalat reduce nivelul de vibratii din timpul spalarii. Astfel, indiferent de programul ales, Arctic iti va asigura un minim de zgomot si un maxim de eficienta. Garanteaza o economie substantiala de energie fata de masinile din clasa A+. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG mașini de spălat găsiți LA ACEST LINK

Clipboard01

Reducere 35%. Masina de spalat rufe IT Wash, E3S508L, 5 kg, 800 Rpm. Capacitate 5 kg, 15 programe de spălare, putere 2200W, control led/antispuma/supraîncălzire/preaplin. Maşinile de spălat IT WASH sunt rezultatul unei vaste experienţe în industria electrocasnicelor – o experienţă care a crescut de-a lungul anilor prin colaborare cu branduri importante. Abilitatea noastră este de a transformă această experienţă în acţiune şi inovaţie, ce garantează o spălare „soft” fără a altera calitatea ţesăturii chiar şi la viteză mare de centrifugare. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri mașini de spălat eMAG.ro găsiți LA ACEST LINK.

res_2bf63f9f3d05a82e78ee8f8704ac5e34_full

Reduceri eMAG mașini de spălat. Oferte și de la Indesit

Reducere 29%. Masina de spalat rufe Star-Light WML-610APP, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A++, Alb. Cu ajutorul celor 15 programe puteti alege tipul potrivit de spalare, pentru a proteja tesaturile obiectelor vestimentare favorite, fie ca este vorba despre bumbac, lana sau in, amestecuri sintetice sau echipamente sportive. Pe afisajul electronic LED puteti vizualiza temperatura de spalare a masinii dumneavoastra, numarul de rotatii pe minut (viteza de centrifugare), cat timp mai are masina de spalat, daca usa masinii este blocata sau nu, functiile auxiliare selectate si pozitia actuala in cadrul programului. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG mașini de spălat găsiți LA ACEST LINKasa

Reducere 21%. Masina de spalat rufe Indesit EWSD 51051 W EU, 1000 rpm, 5 KG, Clasa A+, Alb. Ofera un numar variat de programe speciale pentru a spala eficient diferitele tipuri de tesaturi in functie de nevoi. Ciclul Jeans, de exemplu, permite o spalare atenta la culorile si tesatura articolelor jeans, fara a exista riscul decolorarii sau a uzurii. Miscarea tamburului, cantitatea de apa folosita si gestiunea temperaturii au fost studiate astfel incat sa obtineti o curatare perfecta mentinand articolele jeans intotdeauna noi ca aspect si culori. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG mașini de spălat găsiți LA ACEST LINK

reduceri emag masini de spalat

Reducere 36%. Maşină de spălat rufe Sharp ESFC8104W3EE, 8 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Alb. Ecranul LCD îţi arată toate informaţiile de care ai nevoie într-o formă uşor de vizualizat şi foarte intuitivă. Prin apăsarea delicată a butoanelor vei selecta specificaţiile favorite pentru programul de spălat ales. Când maşină de spălat este încărcată doar pe jumătate cu rufe, consumul de energie este redus la jumătate. Maşină de spălat detectează automat când este încărcată doar 50% şi reduce semnificativ timpul unui ciclu de spălare şi consumul de apă. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri mașini de spălat găsiți LA ACEST LINK.

res_eac129572b9a928dac1ca5e4620e1a33_full