Reduceri eMAG iPhone și iPad. Trei zile de promoții

Reduceri eMAG iPhone 6
Reduceri eMAG iPhone 6

Cel mai mare magazin online, eMAG, anunță reduceri de Paște la mai multe telefoane. Printre aceste se oferă și reduceri eMAG iPhone:

Reduceri eMAG iPhone 5S. Cu o capacitate de stocare de 16GB are o reducere de 17% din preț și se oferă un card cadou în valoare de 220 de lei. Mai multe detalii despre reduceri eMAG iPhone găsiți AICI.

reduceri emag iphoneiPhone 5S creeaza un precedent, cu un grad ridicat de tehnologie integrat intr-o carcasa subtire si usoara.

iPhone 5S creeaza un nou nivel tehnologic prin implementarea TouchID – un senzor de amprenta ce ofera un grad ridicat de personalizare. Cipul A7 cu arhitectura pe 64 de biti. O camera impresionanta iSight. Conexiune wireless LTE ultra-rapida.

Reduceri eMAG iPhone

Reduceri eMAG iPhone 6. Cu o capacitate de stocare de 16GB, iPhone 6 are are o reducere eMAG de 15% și un card cadou în valoare de 310 lei.  Întreaga listă de reduceri eMAG iPhone o găsiți AICI.

iPhone 6 nu este doar mai mare, ci si mai bun din toate punctele de vedere. Mai mare, dar mult mai subtire. Mai puternic, dar remarcabil de eficient energetic. Cu o suprafata neteda de metal care face lin trecerea catre noul ecran Retina HD. Un design uniform in care componentele hardware si software functioneaza in perfecta armonie, creand o noua generatie de iPhone, mai buna din toate punctele de vedere, spun producătorii.

Reduceri eMAG iPad

iPad Mini, cu o capacitate de stocare de 16GB, costă cu reducere sub 1.000 de lei. De asemenea, aveți și un card cadou în valoare de 10%. Mai multe detalii despre lista de reduceri eMAG tablete găsiți AICI

reduceri emag ipadPotrivit producătorilor, iPad Mini are toate calitatile care fac iPad-ul incredibil: un ecran superb, performante rapide si fluide, camere FaceTime HD si iSight si pana la 10 ore de autonomie a bateriei. Culorile sunt vii si stralucitoare.

Textul este afisat cu claritate. Iar ecranul de iPad mini este perfect dimensionat pentru a furniza o experienta la nivelul consacrat de iPad.

iPad Air, cu o capacitate de stocare de 16GB, cu Wi-Fi are o reducere de 30% din preț. De asemenea, se oferă și un card cadou de 160 de lei. Mai multe detalii despre lista de reduceri eMAG tablete găsiți AICI. 

Potrivit producătorilor, iPad Air pune toata puterea unui computer intr-un dispozitiv ultrasubtire si rezistent, realizat din sticla si aluminiu. Volumul sau s-a redus cu aproape un sfert fata de iPad-ul din generatia precedenta, cantarind doar 469 grame. Insa ceea ce face ca iPad Air sa fie cu adevarat remarcabil, este reprezentat de puterea si capacitatea imensa din spatele carcasei elegante.