Reduceri eMAG. Precomenzi pentru iPhone 7

Precomenzi iPhone 7 la eMAG
Precomenzi iPhone 7 la eMAG

Dacă doriți să cumpărați cât mai repede noul model de telefon inteligent Apple, iPhone 7, puteți să îl precomandați pe site-ul eMAG.

Pentru a face o precomandă pentru iPhone 7, tot ce trebuie să faceți este să intrați aici.

Magazinul online eMAG oferă gratuit un acumulator extern Asus ZenPower pentru primii 500 de cumpărători, care s-au înregistrat în formularul de pe site.

Noul model al popularului smartphone iPhone a primit recenzii pozitive din partea specialiștilor.

Cu toate că nu mai dispune de jack-ul de 3,5 milimetri, folosit mai ales pentru căști, iPhone 7 are un ecran de 4,7 inci, care suportă o rezoluție de 1.334×750 de pixeli. Modelul iPhone 7 Plus are un ecran de 5,5 inci, care suportă rezoluția Full HD.

Puteți face precomenzi pentru iPhone 7 aici.

Noul telefon, care are un procesor quad-core Apple a10 Fusion, dispune și de 2GB de RAM.

O noutate la iPhone 7 sunt cei doi senzori de 12 megapixeli de pe spatele telefonului. Telefoanele vor fi disponibile în versiuni de 32GB, 128GB și 256GB.

Prețul iPhone 7 cu 32GB este de aproximativ 3.500 lei. Versiunea cu 128 GB spațiu de stocare ajunge la 4.000 lei, iar modelul cu 256 GB, are un preț de aproximativ 4.500 lei.

Ecranul noului iPhone 7 are rezoluţie Retina HD care oferă o luminozitate mai bună decât modelul anterior.

Pentru a precomanda Apple iPhone 7 intrați aici.

Telefonul este rezistent la apă și la praf, iar șeful companiei din Cupertino, Tim Cook, a spus despre acest model că este”cel mai bun iPhone pe care Apple l-a creat vreodată”.

eMAG are reduceri uriașe la telefoane. 5 mobile bune sub 1.000 de lei