Reducerile continuă și după Black Friday. Ce oferte au eMAG, Elefant și evoMAG

reduceri după black friday emag elefant evomag
Foto: emag.ro / elefant.ro / evomag.ro

Reducerile continuă și după Black Friday la eMAG, Elefant și evoMAG. Marile magazine online eMAG, Elefant și evoMAG continuă reducerile și în zilele de 19 și 20 noiembrie.

eMAG Crazy Days – reduceri până la 50%

Black Friday 2016 s-a terminat la eMAG, dar cel mai mare magazin online din România are în continuare extrem de multe reduceri în perioada 19 – 21 noimebrie.

Campania Crazy Days vine cu 3 zile în care prețurile o iau razna, reducerile fiiind până la 50%.

eMAG are reduceri ce ajung la 49% la telefoane mobile. Toate reducerile sunt disponibile AICI.

Laptopurile de la eMAG au și ele prețuri reduse cu până la 22%. Ofertele sunt AICI.

Televizoarele au prețul redus cu până la 45% în cadrul campaniei eMAG Crazy Days. Ofertele sunt AICI.

Electrocasnicele – de la aparate frigorifice, incorporabile, mașini de spălat vase, mixere, roboți de bucătărie la aspiratoare, fiare de călcat la mașini de spălat, uscătoare au reduceri de până la 50%. Toate reducerile sunt AICI.

Reducerile la parfumuri, cosmetice, bijuterii și numeroase aparate de îngrijire personală precum epilatoare sau aparate de ras sunt și mai mari și ajung până la 70%. Ofertele sunt AICI.

Produsele de mobilier, saltelele, pernele, scaunele, lenjeriile de pat, cărțile, filmele și muzica, dar și decorațiunile de Crăciun, au reduceri de până la 71%. Toate produsele cu prețuri mici sunt AICI.

Anvelopele au reduceri de până la 25%. Ofertele sunt AICI.

Jucăriile, scaunele auto pentru copii, cărucioarele, jocurile de societate, seturile de contrucții au reduceri de până la 65% pe eMAG. Reducerile sunt AICI.

Reducerile la haine, ceasuri, genți, îmbrăcăminte pentru bărbați și pentru femei, încățăminte, articole de voiaj sunt și mai mari, ajungând la 73%. Toate reducerile sunt AICI.

reduceri după black friday emag elefant evomag
Foto: emag.ro

Reduceri la eMAG, Elefant, evoMAG. Black Friday continuă la Elefant

Elefant continuă reducerile în cadrul campaniei Black Saturday. Iată ce produse sunt la reducere:

Cărțile sunt la reducere de Black Saturday. Reducerile ajung până la 85%. Ofertele sunt AICI.

Parfumurile au reduceri de până la 79%. Reducerile sunt AICI.

Ceasuri – reduceri de până la 70%. Toate ofertele sunt AICI.

Genți – reduceri de 67%. Toate produsele la reducere sunt AICI.

Reducerile la cosmetice de toate felurile, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, ajung la 75%. Toate produsele sunt AICI.

reduceri după black friday emag elefant evomag
Foto: elefant.ro

Oferte eMAG, Elefant, evoMAG. Reducerile continuă după Black Friday

evoMAG are reduceri și în weekendul de după Black Friday, în zilele de 19 și 20 noiembrie. Magazinul online are reduceri de până la 80%.

evoMAG are reduceri de până la 42% la laptopuri, sisteme PC, monitoare și calculatoare. Toate produsele la ofertă din această categorie sunt AICI.

Televizoarele au prețul redus cu până la 47%. Sunt incluse în campania de reduceri televizoare HD, televizoare 4K și televizoare Full HD. Toate reducerile sunt AICI.

Aspiratoarele, storcătoarele, espressoarele, mixerele, blenderele, roboții de bucătărie, cuptoarele, mașinile de tocat, cafetierele, prăjitoarele de pâine, fierbătoarele, dar și electrocasnicele mari au reduceri de până la 60%. Reducerile sunt AICI.

Reduceri de până la 50% sunt și la multifuncționale, imprimante laser, consumabile, memorii, mouseuri, tastaturi, plăci video, procesoare, căști, boxe, camere web sau routere. Toate reducerile sunt AICI.

Reduceri de până la 60% sunt și la epilatoare, aparate de tuns, parfumuri pentru bărbați și pentru femei, plăci de păr, ondulatoare, uscătoare de păr, aparate de ras, produse de îngrijire dentară, cosmetice, șampoane. Ofertele sunt AICI.

Reduceri și mai mari, de până la 74%, sunt la telefoane mobile, tablete, smartwatchuri, eBook readere, căști, acumulatori externi, boxe, telefoane fixe. Ofertele sunt disponibile AICI.

Bicicletele de fitness, brățările fitness, aparatele multifuncționale, aparatele de tonifiere au reduceri de până la 61%. Toate ofertele sunt AICI.

evoMAG.ro are și o surpriză: apartamente și mașini la reducere.

Reducerile la mașini sunt de 22%, iar la apartamente de 15%. Toate ofertele sunt AICI.

reduceri după black friday emag elefant evomag
Foto: evomag.ro