Reduceri eMAG de Paște. Jucării, cadouri pentru copii, parfumuri și haine la promoție

reduceri emag
Reduceri eMAG de Paște. Foto: emag.ro

Magazinul online emag.ro vine cu o campanie de reduceri eMAG cu ocazia sărbătorilor de Paște. Jucăriile, cadourile pentru copii, parfumurile pentru femei sau pentru bărbați, hainele și încălțămintea au acum reduceri de preț substanțiale.

Iată câteva dintre cele mai interesante produse incluse în campania de reduceri eMAG de Paște:

Cărucioarele, scaunele auto și marsupiile au reduceri eMAG de până la 65%.

Hainele pentru bebeluși au reduceri de Paște de până la 20%.

Un set pentru nou-născuți Agucuk Baby din 3 piese: bluziță, pantalonași și căciuliță cu imprimeu, are 20% reducere. Oferta este disponibilă la acest link.

Întreaga listă de reduceri eMAG de Paște la hainele pentru copii este disponibilă AICI.

Piesele de mobilier pentru camera copilului au reduceri de până la 70%: mobilierul pentru dormitor, scaunele de masă, pătuțurile, lenjeriile de pat, leagănele portabile, balansoarele sunt incluse în campania de reduceri eMAG de Paște.

Un dormitor cu birou multifuncțional Kring Shift are o reducere de 70%. Dormitorul multifuncțional cu design modern pentru copii Kring Shift va contribui în mod plăcut la ambientul camerei copilului. Prin designul său inovator, dormitorul Kring Shift oferă un element de noutate și de supriză copilului.

4-reduceri-emag-paste
Dormitorul cu birou multifuncțional Kring Shift face parte din campania de reduceri eMAG de Paște. Foto: emag.ro

Sistemul Shift permite schimbarea între formatul pentru dormit și cel pentru lucru și studio.
Sistemul oferă stabilitate astfel încât niciun element al formatului pentru lucru nu poate fi dărâmat în momentul translației între cele două moduri. Fabricat din pal de buna calitate, mobilierul oferă spații de depozitare suficiente și atent structurate și finisare superioară a materialelor.

Oferta este disponibilă la acest link.

Întreaga listă de reduceri eMAG de Paște la mobilierul pentru camera copiilor este disponibilă AICI.

Reduceri eMAG de Paște la jucării pentru copii

Jucăriile pentru copii au reduceri eMAG de Paște de până la 65%. În ofertă sunt incluse jucării precum palete, centre de joacă, piscine gonflabile, plăci de înot, bărci gonflabile, mingii, colace de înot, aripioare pentru înot, skateboarduri, role, căști de protecție, biciclete, trotinete, triciclete, mașinuțe, căsuțe pentru copii, tobogane, seturi de construcție LEGO, jucării de pluș, figurine, roboți, păpuși.

Cărțile, rechizitele și jucăriile creative precum seturile de pictat sau bucătăriile au reduceri eMAG de Paște de până la 60%.

De exemplu, un ghiozdan Samsonite Disney Princess Clasic are o reducere de 60% și costă 104 lei. Ghiozdanul Samsonite este ideal pentru preșcolari. Este confecționat 100% poliester și este prevăzut cu mâner pe partea de sus, cu bretele reglabile și curelușe pentru stern.

Oferta este disponibilă la acest link.

Întreaga listă de reduceri eMAG de Paște la jucării pentru copii și la rechizite este disponibilă AICI.

O bucătărie pentru copii M-Toys cu 32 de accesorii, lumini și sunet, are o reducere de 45% și costă 129,24 lei.

reduceri emag
Bucătărie de jucărie din campania reduceri eMAG de Paște. Foto: emag.ro

Plita emite sunete specifice gătirii și lumină ce imită focul aprins. Toate aceste funcții stârnesc curiozitatea copiilor, care descoperă noi moduri de a se juca. Bucătăria dezvoltă percepția vizuală și auditivă și coordonarea dintre mâini și ochi.

Setul include peste 32 accesorii printre care o tigaie, un vas cu capac, două ceșcuțe cu două farfuriuțe, un coș pentru alimente, un telefon de jucărie, fructe de plastic, tacâmuri.

Oferta este disponibilă la acest link.

De asemenea, emag.ro are reduceri și la jucării pentru bebeluși, la jocuri de societate și puzzle-uri.

Întreaga listă de reduceri eMAG de Paște la jucării pentru copii este disponibilă AICI.

Reduceri eMAG de Paște la parfumuri

Campania de reduceri eMAG de Paște include și haine, încălțăminte, parfumuri și apă de toaletă, atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Parfumurile pentru femei și cele pentru bărbați au reduceri eMAG de până la 54%.

Apa de Toaletă Guess Seductive, pentru bărbați, de 100ml, are o reducere de 54% și costă 69 de lei. Guess Seductive este un parfum fresh pentru bărbați, compus din arome accentuate de ghimbir, mandarin, acorduri

reduceri emag
Apa de Toaletă Guess Seductive, inclusă în campania de reduceri eMAG de Paște. Foto: emag.ro

tonice care introduc un nou val, în timp ce baza cuprinde o notă picantă de piper negru. Aceste note îi oferă parfumului echilibrul perfect între senzualitate și spiritualitate.

Oferta este disponibilă la acest link.

Întreaga listă de reduceri eMAG de Paște la parfumuri pentru femei și pentru bărbați este disponibilă AICI.

Reduceri eMAG de Paște la haine

Hainele și încălțămintea, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, au reduceri mari în această perioadă, ce ajung până la 80%.

De exemplu, un top peplum roz din dantelă Ella b.young, de damă, are o reducere de 80% și costă 49,99 lei. Topul este realizat din dantelă, are un decolteu rotund, un decupaj rotund pe partea din spate și se închide cu nasturi pe partea din spate.

Oferta este disponibilă la acest link.

Întreaga listă de reduceri eMAG de Paște la haine și încălțăminte pentru femei și pentru bărbați este disponibilă AICI.