Reduceri eMAG, Cel.ro și Elefant.ro. Cele mai bune televizoare în oferte

Cei care sunt în căutare de reduceri la televizoare au câteva promoții interesante la eMAG, Cel.ro și Elefant.ro. Iată câteva dintre cele mai atractive oferte care merită studiate atent:

Televizor Philips LED, 139 cm, 4K Ultra HD, 55PUH4900/88. Reducere de 1.800 de lei. Are o rezoluția de patru ori mai mare decât cea a unui televizor full HD obișnuit. Motorul Philips Pixel Plus Ultra HD optimizeaza calitatea imaginii pentru a furniza imagini line și fluide.

Are trei intrări HDMI și EasyLink și este capabil să redea conținut multimedia de pe USB. Întreaga listă de reduceri eMAG televizoare o găsiți LA ACEST LINK.

Televizor LED Smart Panasonic, 139 cm, TX-55CX670E, 4K Ultra HD. Reducere de 2.500 de lei. Multumita procesoarelor Studio Master 4K de nivel profesional si al noilor panouri LCD Studio Master Colour cu o luminozitate exceptionala, ce ofera culori bogate, televizoarele 4K Pro ofera privitorilor imagini incredibil de fidele care creeaza spectacolul cinematic uluitor, desfasurat in momentul filmarii initiale.

Studio Master Drive realizeaza o gradare uniforma si nuante de negru foarte detaliate chiar si in scene foarte intunecate – performante imposibile anterior la un televizor LED. Întreaga listă de reduceri eMAG televizoare o găsiți LA ACEST LINK.

Televizor LED 32 LG 32LF580V Full HD Smart TV. Reducere de 400 de lei. Distribuie si accesează continut variat de pe dispozitive diferite, indiferent că esti acasă sau în altă parte. LG Smart ShareTM îti permite să conectezi cu usurintă dispozitivele din casa ta.

Cu ajutorul contului tău LG, cu un simplu log in, poti accesa sursele de divertisment chiar si când nu esti acasă. Acum ai mai mult control asupra surselor tale de divertisment cu ajutorul Magic Remote. Controlul televizorului este la fel de usor precum utilizarea unui mouse. Petrece mai putin timp căutând si mai mult timp vizionând. Întreaga listă de reduceri televizoare CEL.ro găsiți LA ACEST LINK.

Reduceri televizoare. Promoții de la Cel.ro și Elefant

Televizor LED 40 Philips 40PFH5500 Full HD Smart Tv Android. Reducere de 550 de lei. Mulţumită software-ului special care analizează imaginea în 6400 secţiuni diferite şi o reglează în mod corespunzător, te vei bucura de contrast şi calitate incredibile ale imaginii, având parte de o experienţă vizuală realistă.

Motorul Philips Pixel Plus HD optimizează calitatea imaginii pentru a furniza imagini clare cu un contrast frumos. Astfel că, indiferent dacă vizualizezi un DVD sau transmiţi conţinut online, te vei bucura de imagini mai clare, mulţumită albului mai strălucitor şi negrului mai intens. Întreaga listă de reduceri televizoare CEL.ro găsiți LA ACEST LINK.

Televizor Samsung Smart LED Full HD 48J5500, 121 cm. Are o reducere de 31%. Are un sistem audio 2CH, cu o putere de ieșire de 20W. Contrastul este dinamic de tip mega contrast. Se conectează la internet prin WiFi. Are 3 intrări HDMI și 2 USB.

Procesorul este quad-core, iar player-ul multimedia este încroporat. De asemenea, mai este dotat și cu sistemul de tip ConectShare HDD și USB 2.0. Întreaga listă de reduceri televizoare Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK