Reduceri eMAG. Cadouri interesante care pot fi cumpărate pe emag.ro

Cel mai mare magazin online din România, emag.ro, anunță o serie de reduceri interesante la mai multe produse care ar putea fi dăruite.

Întreaga listă de reduceri eMAG.ro din campania „eMAGIA Sărbătorilor” găsiți LA ACEST LINK

Telefonul mobil Allview V1 Viper S4G, Dual Sim 4G are o reducere de 330 de lei și costă sub 700 de lei. Întreaga listă de reduceri emag.ro la telefoane o găsiți LA ACEST LINK.

De asemenea, la telefonul mobil Samsung Galaxy S6 Edge se oferă o reducere de 800 de lei. Întreaga listă de reduceri eMAG la telefoane găsiți AICI

Laptop Lenovo IdeaPad 100-15 cu procesor Intel Celeron Dual-Core N2840, 2.16GHz, 15.6″, 4GB, 500GB, DVD-RW, Intel HD Graphics are o reducere de 349 de lei. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG.ro la laptopuri găsiți LA ACEST LINK.

eMAG.ro mai anunță reduceri importante și la mai multe produse pentru îngrijire corporală. De exemplu, aparat de tuns corporal Philips,BG105/10, baterii, pieptene pentru tuns are o reducere de 30%. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG.ro o găsiți AICI.

Reduceri eMAG.ro și la cărți

Reduceri importante pe eMAG.ro sunt și la parfumuri. Apa de Toaleta Jean Paul Gaultier Ultra Male Intense pentru bărbați are o reducere de preț de 45%, în timp ce set cadou Prada Luna Rossa Sport are o reducere de 30%. Întreaga listă de redueri eMAG.ro la parfumuri care pot fi făcute cadou găsiți LA ACEST LINK.

Televizor SUHD Curbat Smart 3D Samsung, 138 cm, 55JS9000, 4K Ultra HD are o reducere de 5000 de lei. În plus, primiți cadou și o tastatură wireless Samsung în valoare de 379 de lei. Întreaga listă de reduceri eMAG.ro la televizoare o găsiți AICI

Reduceri importante eMAG.ro sunt și la cărți. Sunt numeroase oferte chiar și cu peste 40% mai ieftine. Întreaga listă de reduceri eMAG.ro cărți găsiți LA ACEST LINK.