Reduceri electrocasnice. Promoție cu prețuri bombă de la Cel.ro

Reduceri electrocasnice
Reduceri electrocasnice

Unul dintre cele mai importante magazine online, Cel.ro, anunță o serie de reduceri electrocasnice în această perioadă. Iată câteva dintre cele mai interesante produse din oferta magazinului. Întreaga ofertă și lista de reduceri electrocasnice o găsiți LA ACEST LINK

Reducere 800 de lei. Combina frigorifică Hotpoint ENBGH19223FW 486L Full NoFrost argintiu. Răcirea la înalta definiţie: nu asigura numai păstrarea alimentelor, ci şi atmosfera ideală pentru păstrarea prospeţimii alimentelor şi a calităţii naturale a acestora.

Tehnologia Active Oxygen (oxigen activ) păstrează prospeţimea alimentelor din prima zi până la 9 zile, prevenind formarea bacteriilor cu până la 90% şi a mirosurilor neplăcute cu până la 70%.

Tehnologia Air Tech Evolution pentru modelele independente şi Air Technology pentru încorporabile garantează performanţe superioare în ceea ce priveşte păstrarea alimentelor.

Tehnologia Hygiene Advance asigura cel mai sigur mediu pentru alimente. Înalta definiţie: păstrare remarcabilă a alimentelor!

Hygiene Advance este un tratament special cu ioni de argint în interiorul pereţilor care reduce proliferarea bacteriilor şi mucegaiului pentru a oferi cel mai sigur mediu de păstrare pentru alimente.

Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri electrocasnice de la CEL.ro găsiți AICI.

combina-frigorifica-hotpoint-enbgh-19223-fw

Reducere 850 de lei. Frigider cu două uși LG GTB574PZHM No Frost 438 l Clasa A++ H 185 cm, argintiu. LUMINA LED: durata foarte lungă de viață, emisie de căldura redusă. SMART DIAGNOSIS: rezolvă promt și eficient eventualele probleme. Mai multe detalii găsiți AICI.

frigider-lg-gtb574pzhm-1

Reducere 22%. Cuptor Electric Albatros A18B2 18L Negru. Putere maximă 1300 W, capacitate 18 litri, culoare neagră, control temp. de la 90°C la 230°C, temporizator 60 min+funcţia „stay-on”, avertizare sonoră la terminarea programului, 4 elemente de încălzire din inox, selector de 4 funcţii(3 progr+OFF), tavă mare, grătar din inox, mâner pentru tavă.  Mai multe detalii și alte reduceri electrocasnice găsiți AICI.

cuptor-electric-albatros-a18b2-18l-negru

Reducere 600 de lei. Aparat Aer Conditionat Daikin FTXB25C-RXB25C 9000BTU. Panoul plat și modern și funcțiile sale creează o atmosferă excelentă la costuri rezonabile. Panou frontal plat, rezistent, potrivit oricărui tip de interior. Funcția de baleiere pe verticală distribuie uniform fluxul de aer și temperatura în întreaga camera. Funcționare silențioasă pentru confort sporit. Ceasul în format de 24 ore oferă o mai mare flexibilitate pe parcursul zilei. Mai multe detalii și alte reduceri electrocasnice găsiți AICI.

aparat-aer-conditionat-daikin-ftxb25rxb25-9000btu-1

Reducere 630 de lei. Masina de spalat rufe Samsung WF60F4E5W2W 6 kg 1200rpm A++ Alb. Vă prezentăm o maşină de spălat care obţine mai mult de la detergentul de rufe: nouă maşină de spălat Samsung cu tehnologia Eco Bubble.

În interior se află un generator unic de bule care dizolvă detergentul complet şi apoi injectează aer, producând un strat de spumă bogată. Chiar şi la temperaturi mai scăzute, această spumă penetrează mai rapid în ţesături, curăţând la fel de eficient că şi un ciclu de spălare cu apă caldă. Rezultatul? O curăţare delicată care economiseşte până la 70% energie. Mai multe detalii și alte reduceri electrocasnice găsiți AICI.

masina-de-spalat-samsung-wf60f4e5w2w-6-kg-1200rpm-a---alb

Reduceri electrocasnice. Oferte și la cuptoare electrice

Reducere 675 de lei. Cuptor incorporabil Gorenje BO75SY2B Electric 65L Grill Clasa A Negru. Cuptor Homemade – o inovatie unica bazata pe cuptorul traditional de paine, alimentate cu lemne! Designul acestui cuptor inspirat de cuptoarele traditionale pentru paine alimentat cu lemne este menit pentru rezultate culinare perfecte! O solutie inovatoare pentru noua generatie de cuptoare incorporabile Gorenje este pozitionarea perfecta a elementelor de incalzire.

Marginile netede si rotunjite de pe panoul din spate si forma de bolta asigura o mai buna circulatie a aerului cald in interior. Rezultatele sunt pe masura: mancarea este mai bine facuta, suculenta si corcanta, painea va avea miezul moale si coaja crocanta si gustoasa, multe din felurile dvs. de mancare preferate vor fi acum pregatite asa cum ati visat.

BigSpace – capacitate mare a cuptorului. Datorita capacitatii de 65 de litri, cuptoarele Gorenje sunt printre cele mai voluminoase de pe piata; puteti pune in ele chiar si un curcan de 7 kg. Chiar daca sunt asa de mari, cuptoarele Gorenje sunt incadrate in clasa energetica A, incadrandu-se printre cele mai eficiente cuptoare existente. Sunt ideale pentru a prepara mai multe feluri de mancare deodata si pentru reuniuni familiale sau petreceri acasa!

AquaClean. Unele modelele de cuptoare sunt echipate cu o functie suplimentara – optiunea AquaClean. Turnati o jumatate de litru de apa in tava, puneti-o in cuptor si porniti functia AquaClean. Aburul generat va inmuia murdaria de pe peretii cuptorului. Dupa o jumatate de ora veti putea curata foarte usor interiorul cuptorului cu o carpa uscata. Nu mai trebuie sa folositi produse chimice de curatare, iar rezultatele vor fi perfecte. Mai multe detalii și alte reduceri electrocasnice găsiți AICI.

cuptor-electric-gorenje-bo75sy2b

Reducere 350 de lei. Plita incorporabila Fagor 2V-33TAX. INOX Marco Stratos – control digital, 3 spoturi mari de lumină, unul 28 cm dublu, Control digital compact cu 9 nivele de putere, blocare de sigurantă pentru copii, termostat de sigurantă în toate domeniile, căldură reziduală în toate domeniile, functia Fast de încălzire, timer se atribuie fiecărei zone, 5,7 kW putere totală, dimensiuni: 1 Ø 27/21 cm (2.7 / 1.8 kW) -1 Ø 17,5 cm (1,8 kW) Ø 14 cm -1 (1,2 kW), dimensiuni unitate: 630 x 525 x 57 mm (lătime x adâncime x înăltime). Mai multe detalii și alte reduceri electrocasnice găsiți AICI.

plita-incorporabila-fagor-2v-33tax