RCS&RDS face angajări în aproape toată țara. Iată ce posturi sunt disponibile

RCS&RDS vrea să facă angajări în 38 de orașe. Printre altele, se caută operatori de call center, tehnicieni fibră optică, agenți de vânzări, ingineri sau consultanți pentru servicii clienți.

De exemplu, pentru postul de telesales, candidatul ideal este cel puțin student, „este orientat către rezultate, e rezistente la muncă în condiții de stres, poate lucra cu clienți dificili, are foarte bune abilități de identificare și rezolvare de probleme”. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

Cei care vor să se angajeze ca tehnicieni fibră optică trebuie să aibă studii medii, permis de conducere categoria B de cel puțin un an, e atent la detalii, e dispus la deplasări și la program de muncă flexibil și la muncă la înălțime. Mai multe detalii găsiți AICI.

Operatorii de call center trebuie să aibă abilități de comunicare, atenție distributivă, inițiativă, să fie orientat către clienți, să fie răbdător și să aibă cunoștințe de operare pe PC. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

Se mai caută și un specialist în broadcasting design. Candidatul potrivit pentru acest post are competenţe efective în design: comunicare vizuală, branding de televiziune, design editorial (design tipografic şi design de layout), este convins că niciodată nu ai învăţat destul şi este familiarizat cu conceptul învăţării continue, poate prelua un proiect din etapa de brief până la ultimele retuşuri, singur sau în echipă, poate onora termene-limită scurte şi solicitante, foloseşte cu dexteritate şi creativitate: creionul, illustrator, photoshop, indesign, after effects, cinema 4d. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

Pentru postul de reprezentant vânzări business, candidatul ideal pentru acest post are studii superioare, cel puţin trei ani experinţă în vânzări de servicii, de preferat către clienţi business, are excelente abilităţi de comunicare, prezentare, negociere şi persuasiune. Este, de asemenea, diplomat, are iniţiativă, orientat către clienţi, are cunoştinţe de engleză şi permis de conducere categoria B. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK. 

Întreaga listă de locuri de muncă o găsiți LA ACEST LINK.