Răspuns surprinzător. Ce-și doresc cel mai mult copiii de Crăciun

Câțiva copii au participat la realizarea unei reclame în Spania, unde au fost îndemnați să scrie două scrisori speciale: una pentru Moș Crăciun și una pentru părinții lor.

Ca de fiecare dată când vine vorba de trimiterea unei scrisori pentru Moș Crăciun, lucrurile materiale primează în defavoarea celor imateriale. Dacă unii copii au scris că vor o mașinuță, o bicicletă sau o păpușă, alții vor să fie mai buni, să primească o chitară sau un Wii. Pentru Moș, scrisorile au fost lungi și pline de cereri inedite.

Copiii au fost rugați apoi să scrie o scrisoare și pentru părinții lor. Aproape toți au cerut să petreacă mai mult timp împreună, în familie, să stea o zi întreagă și să se distreze, să le fie citite mai multe povești înainte de culcare. Niciunul nu a cerut vreo jucărie sofisticată. Unii dintre ei au cerut mai multă atenție din partea părinților, să ia cina împreună mai des sau chiar să fie gâdilați, pentru că le face o mare plăcere.

Cei mai mulți dintre părinți au fost extrem de emoționați când au citit scrisorile de la copiii lor și și-au dat seama cât de mult greșesc pentru că uită ceea ce este cu adevărat important, în încercarea de a le oferi un trai lipsit de griji.

„Imaginează-ți, vrei să îi oferi copilului tău cele mai bune lucruri pe care i le poți oferi, când de fapt, cel mai bun lucru ești chiar tu”.

Cei mici au mai fost rugați să aleagă să trimită doar o scrisoare dintre cele două și toți au preferat să renunțe la cea către Moș Crăciun și să o trimită pe cea către părinți.

 Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.