Radu Beligan și-a sărbătorit ziua de naștere pe scenă

Radu Beligan aniversare
Radu Beligan, pe scenă Foto: Facebook Lamia Beligan

Radu Beligan a împlinit ieri venerabila vârstă de 96 de ani  și a urcat încă o dată pe scenă, să fie alături de spectatorii pe care îi iubește atât de mult.

Cel mai longeviv artist al scenei românesc a jucat în spectacolul „Lecția de violoncel”, unde a fost aplaudat la scenă deschisă, la fel cum se întâmplă de fiecare dată.

Maestrul Beligan a fost alături de familie, de public și de prieteni și a susținut la Teatrul Metropolis spectacolul regizat de către Felix Alexa și scris de Mona Radu.

Lamia Beligan, Marius Manole și Tania Popa au urcat alături de actor și au primit împreună aplauzele publicului. Radu Beligan a primit foarte multe flori, dar și un tort din care a gustat în fața publicului.
Lamia Beligan, fiica actorului, i-a transmis un mesaj emoționant acestuia pe pagina sa de socializare, în care spune că i-a mulțumit lui Dumnezeu pentru încă îi este aproape și pot bucura împreună publicul:

„În dimineața asta, în micuța bisericuță ctitorită de Bucur Ciobanul, la Sfânta Liturghie, i-am mulțumit Bunului Dumnezeu că încă ești lângă mine, că mi te-a mai lăsat un timp, că încă mai ai de bucurat oamenii care continuă să vină pentru tine la teatru, locul unde ți-ai trăit de fapt, în toți acești ani, adevărata ta viață. Nu știu dacă e potrivit să-ți urez: La mulți ani! Eu ți-aș ura: La frumoși și liniștiți ani, atâți cât or mai fi de la Domnul! Te iubesc, Lamioara”.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.