Promoții eMAG. Cele mai mari reduceri la becuri inteligente

Cele mai mari reduceri la becuri inteligente. După ani de progrese importante, în prezent vă puteți lumina casa inteligent. Dacă sunteți în căutarea unui bec sofisticat, acest articol vă va fi de folos.

Noi am realizat o selecție a celor mai bune oferte de pe site-ul eMAG.ro la becuri inteligente, însă găsiți pe toate AICI.

Cele mai mari reduceri la becuri inteligente de la eMAG

Becul inteligent Elgato Avea Dynamic Mood Light are un discount de preț de 7 la sută.

Dacă aveți un iPhone sau un iPod puteți ajusta intensitatea luminii din cameră prin apăsarea unui singur buton.

Mai mult, cu ajutorul acestui bec, vă puteți trezi într-o lumină similară unui răsărit de soare.

Vă puteți convinge de toate calitățile acestui bec inteligent AICI.

Dacă doriți un bec LED inteligent și multicolor, controlat prin Bluetooth, atunci modelul de mai jos poate fi o alegere excelentă.

Acest bec îți permite să schimbi culoarea și intensitatea luminii foarte ușor. Poți selecta culoarea preferată din mai mult de un milion de culori.

De asemenea, acest model poate fi programat să se aprindă și să se stingă direct din aplicație. Este suportat de iPhone 4S și Samsung Galaxy S4.

Îl puteți cumpăra acum de AICI.

Cele mai mari reduceri la becuri inteligente de la eMAG

Becul inteligent Playbulb Original vă ajută să montați un curcubeu la voi în casă.

Se conectează wireless, printr-o aplicație ușor de instalat. Puteți modifica atât culoarea cât și intensitatea luminii în funcție de starea de spirit pe care o aveți.

Prin tehnologia Mesh, vă puteți conecta la mai multe becuri în același timp. Are o durată de viață de 30 de ani și un indice de consum mai mic cu 85% față de becurile tradiționale.

Îl puteți cumpăra, la un preț avantajos, de AICI.

Un alt bec foarte ”deștept” este modelul LED White de la PNI. Și el poate fi controlat prin Bluetooth și nu necesită o instalare specială.

Aplicația se actualizează automat când detectează un bec inteligent și este compatibilă cu numeroase modele de telefoane.

Vă puteți bucura de lumina acestui bec dacă profitați de oferta de AICI.