Proiect superb, pentru câini fără adăpost

câini fără adăpost
Câini fără stăpân Foot: Facebook Stuart Holroyd


Adopția câinilor din adăposturi poate fi o adevărată provocare pentru îngrijitori, care fac tot posibilul ca patrupedele să nu fie eutanasiate și să primească un nou cămin.

Unii câini sunt bolnavi sau bătrâni, așa că vizitatorii nu sunt prea încântați să îi ia spre adopție. Un fotograf a găsit soluția ideală pentru a-i ajuta. El le-a făcut mai multe fotografii, pe care le-a încărcat apoi pe internet.

Cu ajutorul unor elemente de decor, câinii stau cuminți să fie fotografiați, iar tristețea li se poate citi, de multe ori, pe chip.
Adăpostul pentru animale se află în Cipru, unde îngrijitoarea cățeilor, pe nume Kayte, are grijă de animale cu ajutorul donațiilor pe care le primește de la autorități și de la oameni.

Femeia este foarte îngrijorată de legile mult prea permisive care există în Cipru, așa că face tot posibilul ca tot mai mulți câini fără adăpost să fie adoptați în străinătate, iar fotograful i-a venit în ajutor cu proiectul său. Pe site-ul youcaring.com, Katye așteaptă donații din partea oamenilor care vor să îi ajute pe câinii părăsiți.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.