Prietenie specială, între un băiețel și o găină

Copilul cu găina Foto: Captură Youtube

Acum un an, un filmuleț în care o găină se lasă îmbrățișată cu mult drag de către un băiețel a cucerit pe toată lumea. Cei doi protagoniști sunt din nou în centrul atenției.

După ce a fost dus de către mama lui la frizer, Mason s-a întors acasă și a vrut să își salute prietenii lui necuvântători cu care are o relație foarte specială.

Una dintre găini, cea care a apărut și în filmulețul care i-a făcut pe amândoi cunoscuți, s-a apropiat de copil și a făcut același gest.

Mason a luat-o din nou în brațe pe găina albă, asta deși unul dintre cocoșii din curte a avut o adevărată criză de gelozie și s-a apropiat amenințător de copil.

Filmulețul înduioșător a strâns aproape două milioane de vizualizări pe YouTube, iar comentatorii au lăudat prietenia atât de neobișnuită și de specială.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


Un sistem bolnav. Profesor de excepție, batjocorit de inspectorat

Cum să devii român, în 24 de pași: „Tratați toți ungurii cu suspiciune”

Cele mai liniștite stațiuni de pe litoralul românesc

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.