Povești rescrise în fotografii spectaculoase

În ultima perioadă, din ce în ce mai mulți fotografi se axează pe ședințele foto în natură, în care modelele recreează basme cunoscute în lumea întreagă, iar Anita Anti din Ucraina s-a conformat acestei tendințe.

Pădurea este locul în care de cele mai multe ori magia se întâmplă, iar Anita Anti a fost atentă la cele mai mici detalii pentru ca fotografiile să iasă perfecte. Lumina, costumele, decorul și expresivitatea modelelor au fost puse în valoare într-o serie de fotografii extrem de interesantă.

Dacă unele instantanee sunt inspirate din povești și din basme foarte cunoscute, altele sunt pur si simplu create de către Anita și le oferă posibilitatea privitorilor să treacă dincolo de ele și să își imagineze o lume de poveste. Și câteva animale sălbatice au participat la această ședință foto și au întregit decorul, printre care câteva vulpi și o bufniță.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.