Povestea oltencei care conduce un imperiu pe piața produselor de lux în Asia

Narcisa Pheres (Facebook)
Narcisa Pheres (Facebook)

Numele ei este Narcisa Pheres, s-a născut la Corabia, în urmă cu 40 de ani, și a pus bazele unei afaceri de mare succes în Asia.

Absolventă a Facultății de Filologie, românca a devenit, în ultimii ani, o femeie de afaceri de mare succees pe piața pietrelor prețioase, fiind cunoscută în Asia drept ”regina diamantelor”, scrie Adevărul.

Este dealer de artă și pietre prețioase, dar și creator de modă bărbătească de lux și directorul executiv al unei companii importante.

”Făcând filologie şi plăcându-mi arta foarte mult, categoric mi-a plăcut frumosul. M-am ocupat de artă, bijuterii, pietre preţioase şi vinuri de colecţie”, a spune Narcisa Pheres.

A învățat limba japoneză și și-a făcut loc într-o lume dominată de bărbați.

”Mergeam la licitaţii pentru colecţionarii japonezi şi, fiind în contact permanent cu frumosul, cu piese rare, mi s-a deschis în mod normal o pasiune pentru toate acestea. Clienţii au început să mă întrebe dacă pot să le modific designul la unele piese. Am acceptat o dată, de două ori, de trei ori, şi am observat nu numai că-mi place, dar le place şi clienţilor. Şi aşa am hotărât să mă apuc de design de bijuterii”, a adăugat Narcisa.

Românca a studiat apoi la Institutul Gemologic American, urmând și cursurile Instutului de Modă din Miliano.

”Nu ştiu cum am reuşit. Dacă aş fi avut o reţetă, aş fi scris deja trei cărţi. Trebuie să munceşti mult, să fii foarte sigur pe tine şi să ai viziune. Multă lume a încercat să îmi explice că nu o să reuşesc, dar am încercat. Cu siguranţă am greşit de foarte multe ori, dar este mai important pentru mine să învăţ din propriile greşeli, decât să învăţ din lecţiile altora”, a a adăugat femeia de afaceri născută la Corabia.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

O lecție pentru „aleșii” României! Cei mai modești oameni politici din lume
Omul care a călătorit în toate cele 198 de țări de pe Pământ: Vizitați România!
Fenomen astronomic extrem de rar, vizibil în weekend din România. E o premieră după 33 de ani
Manevră ca în filmele cu mafioți. Singura reacție a Poliției Române: amendă de 210 lei VIDEO
Între timp, în Olanda: Microbuzele fără șofer încep să circule pe străzi
Locuri de muncă pentru șoferi în Germania, Anglia și Olanda. Salariile ajung la 4.900 de euro