Povestea din spatele zâmbetului celei mai fericite cățelușe din lume

Cea mai fericită cățelușă din lume Foto: Facebook Gluta


O cățelușă s-a transformat complet după ce a fost salvată de pe străzi și a ajuns în mijlocul unei familii uimitoare.

Gluta are o poveste impresionantă. A fost găsită de stăpânul său care locuia într-un cămin din Thailanda. Pentru că nu avea voie cu animale de companie în cămin, stăpânul a ținut-o ascunsă în camera sa și au devenit astfel cei mai buni prieteni.

Prietenia lor a fost greu testată, atunci când stăpânul a descoperit că Gluta are cancer uterin, dar a reușit să învingă boala și să redevină o cățelușă fericită, poate cea mai fericită cățelușă din lume pentru că nu a fost din nou abandonată, iar toată lumea se poartă foarte frumos cu ea.

Pentru că și-a redescoperit pofta de viață, stăpânul îii surprinde Glutei fericirea în fiecare zi și nu există vreo fotografie în care recunoștința să nu se regăsească pe chipul ei. Mai mult, acceptă bucuroasă toate poveștile pe care stăpânul său vrea să le creeze, așa că nu are nicio problemă să poarte pălării, fructe sau flori pe cap și este fericită tot timpul.

Pe pagina sa de Facebook, Gluta este o adevărată vedetă, iar succesul pe care îl are la fiecare fotografie pe care stăpânul o postează l-a determinat pe acesta să strângă cele mai reușite fotografii într-un album.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.