Regăsire după trei decenii. „Urmărire generală” pe Facebook

Poveste cu final fericit, datorită Facebook-ului Foto: Facebook Yeny Zaera

Facebook este cea mai populară rețea de socializare, cu peste un miliard de utilizatori în toată lumea. Există numeroase cupluri care s-au cunoscut online, dar și persoane care s-au despărțit sau care au creat frumoase prietenii și s-au regăsit după zeci de ani.

Este și cazul unei dădace din Spania care a reușit să îl găsească pe un băiat de care a avut grijă în urmă cu 30 de ani și pe care nu a mai putut să îl vadă de atunci.

Yeny Zaera era foarte tânără atunci când s-a angajat la familia Diaz. În 1985, mama băiețelului de care avea grijă Yeny și-a abandonat cei patru copii și a plecat de acasă cu iubitul ei. După ce au rămas fără părinți, Yeny a făcut toate demersurile pentru a deveni tutorele copiilor, dar legile din Spania nu i-au fost favorabile, mai ales că avea puțin peste 20 de ani și nu era căsătorită, informează Elite Daily.

Chiar dacă familia dădacei a vrut să îi adopte pe cei patru copii, aceștia au fost adoptați de familii diferite și Yeny a pierdut orice legătură cu ei.

După 30 de ani, prin intermediul unui anunț în care își ruga prietenii virtuali să o ajute ca să îi găsească pe copii, mesajul său a fost distribuit de 56000 de persoane, iar Yeny și Francisco s-au revăzut.

Fotografiile pe care aceasta le-a postat pe pagina sa de socializare de când era dădaca lui Francisco au fost de mare ajutor pentru prietenii săi, iar zilele trecute a putut să îl revadă pe bărbatul pe care ar fi vrut să îl ajute să aibă o copilărie fericită.

„L-am găsit! Vă mulțumesc tuturor pentru că ați făcut ca acest vis să devină realitate. Nu ar fi fost posibil fără ajutorul vostru. Este imposibil să vă mulțumesc personal tuturor, așa că le trimit gândurile mele bune tuturor care au distribuit postarea mea”, a scris Yeny pe pagina sa de Facebook, unde a publicat imaginile de la reîntâlnirea cu Francisco.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.