Popularele bețe pentru selfie, interzise într-un loc foarte cunoscut

Stick pentru selfie Foto:www.getdatgadget.com

Bețele pentru selfie au fost interzise într-unul dintre cele mai populare locuri din lume, vizitat în fiecare zi de mii de persoane.

Începând de astăzi, vizitatorii parcului de distracții Disney din Orlando nu mai au voie să folosească bețele cu care își făceau până acum fotografii de tip selfie.

După ce mai multe persoane au fost implicate în accidente din cauza acestor accesorii foarte folosite de către turiști, conducerea parcului a decis ca bețele să fie interzise în interiorul parcului de distracții.

Toți vizitatorii vor fi percheziționați la intrarea în parcul de distracții de către agenții de pază, iar dacă cineva va fi găsit cu acest dispozitiv asupra sa, i se va confisca și îl va putea recupera la ieșirea din complex, informează Digi 24.

Conducerea parcului recomandă ca turiștii să le lase în mașină, pentru a evita momentele neplăcute și stânjenitoare.

Măsura este pusă în aplicare de astăzi doar în parcul Disney din Orlando, însă urmează să fie extinsă şi în cele din California, din Paris şi din Tokyo.

disney
Castelul Cenușăresei din Parcul Disney din Orlando, Florida. Foto: Katie Rommel-Esham via Wikimedia Commons

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Povestea celui care a introdus examenul de Bacalaureat în România
Cele mai tari perle de la BAC: „Ponta și-a luat viața cu operația”, iar „Viața ar fi magică fără BAC”
Salariul minim crește de la 1 iulie

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.