Perla zilei: cel mai ciudat furt, la olteni

Probabil nu vă aminiţi fiecare zi de 4 ianuarie din vieţile voastre. Însă, cu siguranţă, puteţi băga mâna în foc că nu s-a întâmplat vreodată să culegeţi porumbul la această dată din an.

Trei olteni în căutare de aventură extremă nu numai că au mers la cules în a patra zi din an, ci au mers şi în lanul altuia.

„Vitejii” din comunele gorjene Teleşti şi Băleşti, cu vârste cuprinse între 35 şi 72 de ani, s-au ales cu dosar penal şi cu cele aproape 300 de kilograme de drugi, confiscate.

Porumbul era al unei societăţii comerciale care şi-a permis să-l lase necules, peste an. Jurnalistul gorjean care a „cules” această ştire de importanţă internaţională, a titrat neinspirat „Au furat porumbul necules de pe tarla”.

Suntem convinşi că o să vă placă şi:

Perla zilei: Accesul interzis persoanelor cu sâni
Perla zilei: înmormântări la caserolă

Dacă vă plac aceste mici articole şi vreţi să nu rataţi vreunul, vă sfătuim să vă alăturaţi comunităţii de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.