Atracție morbidă? Patinoarul cu pești înghețați

Un parc de distracții din Japonia a fost obligat să își închidă pationarul, după un val uriaș de proteste față de faptul că mulți pești erau prinși în gheață.

Space World, din orașul japonez Kitakyushu, a închis pationarul cu pești înghețați, după ce a primit numeroase reclamații, clienții acuzând compania de cruzime și imoralitate.

În gheața pationarului erau prinși peste 5.000 de pești, care fuseseră cumpărați de la o piață locală. Mulți pești aveau gurile încă deschise și păreau a fi suspendați în acțiune.

Peștii erau folosiți să scrie cuvântul ”Hello” sub gheață și să formeze o săgeată pentru a-i ajuta pe patinatori. În alte zone ale patinoarului, gheața era decorată cu fotografii cu rechini.

”Ne cerem scuze oamenilor care nu s-au simțit bine pe patinoarul nostru”, a precizat parcul de distracții japonez într-un comunicat în care anunța închiderea atracției.

Mai mult, potrivit presei nipone, parcul de distracții ar putea organiza o slujbă de comemorare a peștilor anul viitor, precizând că peștii folosiți erau deja morți când au fost cumpărați de la piață.

Voi ce părere aveți despre patinoarul cu pești înghețați?

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.