„Party” la Guvern: Trei ani de la căderea Executivului Ungureanu

Victor Ponta FOTO: Ionuț Fantaziu
Victor Ponta. FOTO: Ionuț Fantaziu

Premierul Victor Ponta a invitat parlamentarii care au votat în urmă cu trei ani moțiunea de cenzură care a dus la schimbarea guvernului condus de Mihai Răzvan Ungureanu să participe la un eveniment pe această temă, organizat la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.ro.

„În urmă cu trei ani, la Parlament, aveam foarte mari emoții. Ceilalți, care nu erați în Parlament, aveați de asemenea emoții uitându-vă la televizor. Cred că după trei ani de zile nu e prea devreme să facem un prim bilanț al celor trei ani, ocazie cu care vom stabili câte lucruri am făcut din ce am promis atunci, pe 27 aprilie 2012, ce ne-a mai rămas de făcut.

Și vă rog pe toți și îi invit pe toți cei care au votat atunci moțiunea să fie alături de noi, chiar dacă între timp politica e politică, lucrurile se mai despart”, a declarat Victor Ponta.

De partea cealaltă, Mihai Răzvan Ungureanu a criticat atitudinea lui Victor Ponta. „Dacă asta este politica pe care o poate face un guvern cu pretenții de responsabilitate, e jalnic. E un motiv în plus pentru ca PNL să facă tot ceea ce îi stă în putinţă pentru a prelua puterea. Încă unul dintre motive, deşi sunt altele mult mai temeinice”, a declarat Mihai Răzvan Ungureanu.

La ședința PSD de astăzi, organizată cu ocazia împlinirii a trei ani de guvernare, principalele subiecte dezbătute au fost legate de revizuirea Constituției și de faptul că astăzi se va vota în Parlament noul Cod Fiscal. De asemenea, Victor Ponta a spus că urmează ca apa pentru uz casnic să aibă TVA scăzut la 9%.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.