Opriți grătarele! Iată două filmulețe speciale pentru 1 Mai

Întrerupem programul de mici și materiale de la televiziunile de știri cu imagini istorice cu Nicolae Ceaușescu de 1 Mai pentru două clipuri speciale.

Avem un pioner! Avem și un cântăreț care, cel mai probabil, a mâncat mici fără pâine și muștar și a început să cânte muzică populară în limba engleză.

Pionerul șef din Sectorul 4, primarul Cristian Popescu Piedone, s-a postat în mijlocul unui cor de pioneri ca să-și aducă aminte de vremurile Epocii de Aur.

De asemenea, am aflat și că Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4 nu are o zonă de bomboane, dar are o zonă de „grătare”.

„Îmi amintesc cu nostalgie de vremea când eram pionier şi mă bucur că am retrăit acele momente cântând alături de Grupul Pionierilor din Sectorul 4. Știu toate versurile.(…) Pentru cei care cred că sunt un nostalgic al comunismului: Această filmare reprezintă un scurt moment dintr-o emisiune înregistrată ieri în zona „grătare” din Parcul Lumea Copiilor”, a explicat tovarășul Piedone.

Pentru cei care sunt la cură de slăbire și au nevoie de ceva care să le taie pofta de mâncare și să devină imuni la mirosul de grătar, le oferim o porție de „Dirty Crucifix”. Constantin muncește să traducă muzica populară românească în engleză de anul trecut, însă abia acum a fost descoperit și a devenit viral pe rețelele de socializare. Țineți o lămâie aproape!

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.