Omul care a strâns bani timp de 10 ani pentru a ajuta animalele fără stăpân

balu
Balu duce animale bolnave de pe stradă la clinica veterinară. Foto: Captură YouTube

Balu, un bărbat din India, a știut dintotdeauna că vrea să își dedice viața salvării animalelor fără stăpân.

Pentru a-și împlini visul, a economisit bani timp de 10 ani pentru a-și cumpăra o ambulanță în care să transporte câinii și pisicile bolnave care au nevoie de ajutorul său, relatează publicația brightside.me.

Acum, Balu găsește pe străzi animale bolnave sau rănite și le duce în ambulanța sa la o clinică veterinară din orașul Pune, unul dintre cele mai mari orașe din India.

Bărbatul nu are pregătire veterinară, însă a învățat tot ce trebuie să știe despre oferirea de prim ajutor în situații de urgență. Până acum, el a salvat deja viețile a zeci de animale.

Balu transportă la clinica veterinară nu doar câini și pisici fără stăpân, ci și animale care au proprietari. În acest caz, bărbatul primește 10 cenți pe kilometru pentru serviciile sale.

Soția lui Balu îi împărtășește dragostea pentru animale și încearcă să îl ajute cât de mult poate. Acasă, cuplul are șase câini, iar cei mai mulți dintre ei sunt infirmi.

balu
Cățel infirm. Foto: Captură YouTube
balu
Soția lui Balu îi împărtășește dragostea pentru animale. Foto: Captură YouTube
balu
Balu a strâns bani pentru a-și cumpăra o ambulanță. Foto: Captură YouTube
balu
Balu și soția lui au mai mulți câini acasă. Foto: Captură YouTube

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Trei elevi români, din aceeași clasă, au fost admiși la Oxford
Proiecte de case din lemn rotund. 3 modele superbe, în stil tradițional
Cele mai bune credite de nevoi personale. Ce dobândă fixă plătești, în funcție de bancă

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.