Oferte de nerefuzat pentru o vară de vis

Saltea de baie

Pentru că sezonul estival a început în forță, eMag vine cu 11 zile de promoții la produsele necesare pentru o vacanță de vis sau pentru ieșirile la piscină.

Între 9 și 19 iunie, sute de produse sunt la reduceri de până la 50%. Iată care sunt cele mai interesante produse de neratat:

1. Pentru o zi perfectă la ștrand sau la mare, eMag vine cu o propunere foarte bună pentru Salteaua Pliabilă Fashion. Gonflabilă și viu colorată, salteaua se transformă din fotoliu în saltea și are suport pentru spate, gât și brațe, pentru mai mult confort.
Salteaua costă 49 de lei de la 84.99 și poate fi achiziționată de AICI.

2. Pentru niște tălpi catifelate fără efort, eMag vine cu o reducere de 35% la pila electronică Scholl Velvet Smotth Express Pedi cu particule de diamant.

Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant îndepărtează pielea îngroșată în doar câteva minute, lăsându-vă tălpile îngrijite și catifelate. Nu trebuie decât să rotiți cu grijă pila peste pielea îngroșată și veți vedea cum aceasta este îndepărtată.
Puteți cumpăra pila de AICI, la numai 129.99 de lei.

3. Pentru o piele fină, eMag are zilele acestea o ofertă de nerefuzat la epilatoare, de până la 50%.
Epilator Rowenta IPL Derma Perfect EP9870D0 poate fi cumpărat zilele acestea cu 749.99 de lei de la 1499.99.

În confortul casei dumneavoastră, puteți obține o epilare de durată și fără prea mult efort.
Cu sistemul Pro Precision care este un accesoriu care vă permite să mutați aparatul cu precizie pentru a acoperi fiecare milimetru al zonei ce trebuie tratate, pilozitatea va fi redusă cu 83% în primele 3 luni. Aparatul are și lămpi interschimbabile, iar un led va avertiza când lampa trebuie înlocuită.
Puteți cumpăra acest epilator revoluționar de AICI.

4. Și epilatorul Philips Lumea IPL SC2004/11 este în perioada aceasta la ofertă și poate fi achiziționat cu 40% reducere, la 1199.99 de lei. Dacă nu sunteți mulțumit de performanțele lui, până pe 26 iunie îl puteți returna și veți primi banii înapoi. Îl puteți cumpăra de AICI.

5. Uleiul protector împotriva razelor solare-pentru păr și corp Keune Sun Sublime de 125 de ml poate deveni cel mai bun prieten pentru părul agresat de apa sărată, dar și pentru corp. Conține scuturi anti UV, Vitamina E și agenți de hidratare. Conține SPF 8. Formula rezistentă la apă. Conține ulei natural de Squalane (extras din măsline). Conține Oryzanol – extract din orez & Vitamina E ce au rolul de a proteja pielea corpului și părul împotriva razelor solare. Conferă volum și strălucire părului și este rezistent la apă.

Poate fi achiziționat de AICI, cu o reducere de 20%, la prețul de 59.92 de lei.

6. Și laptele de corp cu protecție solară Garnier Ambre Solaire SPF 20, 200 de ml are o reducere zilele acestea de 40% și poate fi achiziționat de AICI la numai 20.39 de lei.

 

res_33cf42961bc7c3213d2691c5b0627e66_320x480_100_pnqc  7. O ieșire la piscină sau la mare este cea mai bună ocazie pentru a achiziționa un nou costum de baie. eMag propune costumele de baie ETNA  care îmbină ultimele tendințe în modă și se disting printr-un design creativ, elegant, sofisticat și confortabil în același timp. Costumele de baie din colecția Etna sunt destinate femeilor care vor o ținută elegantă și senzuală la piscina sau la plajă. Material: 86% poliamida, 14% elastan și poate fi achiziționat într-o varietate de culori și de modele.
Zilele acestea, costumele au o reducere de 50% și pot fi achiziționate de AICI sau de AICI.

8. Cei care vor să achiziționeze un prosop de plajă ieftin și calitativ primesc o veste foarte bună de la eMag. Cu o reducere de 40%, puteți cumpăra prosopul de plajă Jules Clarysse Belgia din bumbac 100% la 32.99 de lei. Îl puteți cumpăra de AICI.

9. O vacanță nu poate fi reușită decât cu o carte bună sau cu un eBook pe care să stocați cărțile dumneavoastră preferate. eMag propune Mini-eBook Reader Kobo ER430, Touch 4.3” cu un discount de 50%.
Are o memorie internă de 2GB, în care puteți să stocați până la 2000 de cărți, are memorie suplimentară prin card MicroSD (până la 32GB), puteți asculta și muzică, difuzorul este încorporat, iar bateria de tip Lithium-Ion este reîncărcabilă.

Puteți cumpăra acest Mini-eBook Reader la 99.99 de AICI.

Recomandările editorilor GreatNews:

Telefoane mobile ieftine, pentru părinți și bunici
Cele mai bune oferte la produse de grădinărit
Reduceri eMAG la storcătoare de fructe

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.