Odisee alături de câinele-lup

John și Wolf călătoresc împreună de doi ani Foto: Tumblr Johnandwolf


John Stortz călătorește de aproximativ doi ani de-a lungul Statelor Unite cu animalul său de companie pe nume Wolfgang, pe care l-a adoptat de la un adăpost de animale.

Câinele este de un alb imaculat și seamănă foarte mult cu un lup, drept pentru care John îl alintă Wolf(Lupul). De doi ani, cei doi sunt de nedespărțit, iar Wolf i-a devenit model graficianului John Stortz.

Deși în prezent locuiește în California, graficianul explorează alături de câinele său cele mai frumoase locuri din Statele Unite și se fotografiază de fiecare dată când găsește un loc interesant.

Wolf este personajul principal în toată această călătorie, iar faptul că este alb are un impact și mai mare asupra fotografiilor, deoarece contrastează cu peisajele care taie respirația.

Cei doi au vizitat în cei doi ani cele mai mari canioane din America, dar și păduri misterioase și deșerturi.
Asemenea lupului alb din „Games of Thrones”, Wolf pare desprins din povești în fiecare fotografie pe care Stortz o face.

Pe pagina sa de Tumblr, John postează ultimele fotografii alături de câinele său din odiseea americană.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.