Obiecte din sticlă, transformate în opere de artă

sticlă
Sculpturi din sticlă Foto: Facebook


Obiectele din sticlă au devenit un lucru obișnuit în fiecare casă. De la cești și căni și până la vaze deosebite, lucrătorii în sticlă încearcă să creeze obiecte rezistente și care să aibă un aspect plăcut.

Simone Crestani a dus sticlăria la nivel de artă și transformă sticla în adevărate opere de artă care ajung în cele mai cunoscute orașe ale lumii, în centre comerciale și la colecționari privați.

De la 15 ani, Simone s-a specializat în arta sticlăriei și adoră să facă sculpturi complicate în sticlă, vaze, candelabre, dar și animale.

Tehnica pe care o folosește se numește „flameworking” și constă în folosirea unei flăcări puternice pentru a topi sticla și a o sculpta apoi. De când lucrează, artista și-a dezvoltat propriile sale tehnici de lucru, iar operele sale pot fi cumpărate de pe site-uri de specialiate din toată lumea.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 


Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.