O mireasă și-a părăsit logodnicul în ziua nunții pentru că nu a știut cât fac 15 plus 6

nuntă în india

Nuntă în India. Foto: Jason Varghese Flickr via Wikimedia Commons

Un indian a fost părăsit de logodnica sa chiar în ziua nunții deoarece a picat un test simplu de matematică. Mireasa a fost cea care a anulat nunta când a descoperit că cel pe care avea să îl ia de bărbat era analfabet, potrivit poliției din Uttar Pradesh, relatează BBC.

Tânăra l-a întrebat pe mire cât fac 15 plus 6. Când bărbatul a răspuns 17, a decis să anuleze nunta. Familia mirelui a încercat să o convingă pe mireasă să se întoarcă, dar ea a refuzat pe motiv că bărbatul era analfabet.

Poliția locală a mediat disputa dintre cele două familii, iar toate darurile făcute înainte de nuntă au fost returnate.

În India, majoritatea căsătoriilor sunt aranjate de familii. Este o practică foarte întâlnită ca mirii să se căsătorească fără să fi apucat să petreacă timp unul în compania celuilalt.

Potrivit unui polițist din satul Rasoolabad unde s-a petrecut incidentul, Mohar Singh aranjase căsătoria fiicei sale, Lovely, cu un bărbat pe nume Ram Baran. „Însă chiar înainte de ceremonia de căsătorie Lovely a aflat că Ram Baran este analfabet și a refuzat să se mărite cu el”, a povestit polițistul.

Mohar Singh a declarat pentru Associated Press că familia mirelui a ascuns faptul că tânărul avea o educație precară. „Chiar și un elev de clasa întâi putea să răspundă la acel test”, a spus el.

Luna trecută, un alt incident bizar a avut loc la o nuntă din India. O mireasă din Uttar Pradesh s-a căsătorit cu un invitat de la nunta sa, după ce mirele a făcut o criză de epilepsie. Mirele suferea de epilepsie și ascunsese acest lucru față de mireasă și de familia ei.

Recomandările editorilor GreatNews:

TEST. Problema de clasa a II-a pe care puţini adulţi o pot rezolva
Povestea unui învingător. De la chirpici și orfelinat, la o afacere de peste 1 milion de euro
Primele imagini cu cea mai nouă insulă din lume
Cel mai vechi covrig descoperit vreodată, dezgropat de arheologi


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version