O fotografie din România, pe primul loc într-un top amuzant

Fotografia câștigătoare


Inventivitatea românilor a ajuns cunoscută și peste hotare, atunci când vine vorba despre modul în care unii ajung să cârpească gropile de pe asfalt.

Platforma 9GAG, care este cunoscută pentru filmulețele și imaginile amuzante postate de către utilizatori, a desemnat o imagine realizată în Iași pe primul loc la categoria „Not my job” (Nu e treaba mea).

Pista de biciclete finanțată de municipalitate, construită pe marginea râului Bahlui, a avut nevoie de o reparație serioasă, iar cei care au făcut acest lucru au stârnit imediat zâmbetul celor care au văzut fotografia.

Denumită „o pistă-capcană pentru biciclişti”, aceasta este făcută din pavele, este plină de gropi, de denivelări, de maidanezi şi de pietoni, așa că cei cărora le este destinată mai au mult de așteptat până să se poată plimba în liniște și în siguranță pe două roți.

Muncitorii care au lucrat acum doi ani la finalizarea pistei s-au întrecut pe sine. În loc să potrivească pavelele într-un model, așa cum se obișnuiește, aceștia le-au așezat cu câțiva milimetri mai sus, iar pe porțiunea care a devenit cunoscută pe 9GAG, bucățile albe care erau destinate pentru a crea linia care delimitează cele două sensuri ale pistei au fost puse la întâmplare.

Imaginea a fost urcată de către administratorii site-ului la rangul de „The Official Winner of the «Not My Job» Contest”, după ce a adunat 11.406 puncte în urma voturilor utilizatorilor.

În acelaşi timp, a stârnit comentarii acide din partea internauţilor. „Aşa se joacă tetris într-o ţară săracă”, a scris unul dintre comentatori.

Și alte fotografii au stârnit râsul și indignarea internauților, indiferența nefiind prezentă doar în România.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.