Mirel Rădoi, repetent la antrenorat. Și-a dat demisia după o nouă înfrângere a Stelei

Steaua a pierdut aseară, la ultima fază, partida cu Astra Giurgiu din Liga 1, disputată la Pitești. A fost ultimul meci pentru Mirel Rădoi la conducerea FCSB-ului.

Campioana ultimelor trei sezoane în Liga 1 a ajuns pe locul 4 în clasament, însă poate fi depășită azi de Dinamo, care încheie etapa a 19-a, pe teren propriu, dar în deplasare, cu FC Voluntari.

Mirel Rădoi a preluat-o pe Steaua de la Costel Gâlcă și nu a avut deloc rezultate satisfăcătoare. A ratat grupele în cupele europene, iar în campionat a câștigat un singur meci în ultimele șase partide, pierzând umilitor cu rivala Dinamo (1-3, în Ștefan cel Mare).

”Am decis să nu mai continui. E momentul să ne despărțim. Rezultatele de până acum m-au convins. Dacă filosofia nu dă rezultate, ne asumăm această responsabilitate. Staff-ul trebuie să rămână, astfel ca echipa să nu treacă prin momente și mai grele”, a spus Mirel Rădoi (34 de ani), care a pus capăt primei sale experiențe ca tehnician.

”Sper ca antrenorii care se tot dau steliști la TV să vină să să ajute echipa! Ei au mai fost chemați, dar au cerut 25.000 de euro. Să vină pe alți bani și să arate cât de steliști sunt”, a mai spus Rădoi, care nu se gândește la oferte deoarece încă nu are licența de antrenor.

Valerică Găman a marcat singurul gol al meciului de aseară, primul jucat de Steaua la Pitești (pe teren propriu), în ultimele secunde ale partidei.

Antrenor va rămâne Dumitru Dumitriu, care l-a acompaniat pe Rădoi în ultimele luni. Patronul Gigi Becali a anunțat că nu se grăbește să numească alt tehnician, o decizie urmând să fie luată în pauza de iarnă.

Steaua este la zece puncte distanță de liderul Astra Giurgiu în clasamentul Ligii 1.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews: