Micile plăceri ale vieții, într-o carte cât o piuneză

Cărți în miniatură Foto: Instagram artandsuchevan


Chiar dacă multe persoane nu își mai pot imagina în prezent viața fără un eBook,  există încă multe persoane care preferă în continuare să simtă mirosul unei cărți și să întoarcă paginile cu plăcere.

Atunci când cărțile sunt mici, este și mai bine, deoarece sunt mai ușor de transportat. Din când în când, multe persoane au nevoie să se simtă motivate, așa că achiziționează cărți cu îndemnuri la o viață echilibrată pe toate planurile și sfaturi pentru a depăși o situație dificilă.

Un artist din Denver, Colorado, reușește să creeze adevărate mici opere de artă, care încap ușor între degetele de la o mână. Cu ajutorul unui stilou sau cu acuarelă, Evan Lorenzen scrie cărți în miniatură cu puternice mesaje sociale și de încurajare, care sunt mai mici chiar și decât o piuneză.

El a făcut o miniatură pe care a denumit-o „Micile plăceri ale vieții”, un volum mic de adevăruri despre lucrurile mici din fiecare zi care ne-ar putea face fericiți.

Ciripitul păsărilor, mirosul de ploaie și uneori mâncatul cerealelor din craniul celui mai mare dușman ar putea fi suficiente pentru a zâmbi mai mult și pentru o stare de bine.

Inspirația pentru aceste lucrări vine din mitologie și din perioada medievală, în care aceste sfaturi despre viață erau imprimate masiv.

Recomandarea editorilor GreatNews:

Minunata lecție de viață oferită de tânăra numită „cea mai urâtă femeie din lume”

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.