Iohannis transmite condoleanțe familiilor victimelor accidentului aviatic de la Constanța

Președintele ales al României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj de condoleanțe familiilor victimelor accidentului aviatic care a avut loc luni, pe lacul Siutghiol, din Constanța.

“Îmi exprim regretul profund pentru tragedia care a avut loc ieri în județul Constanța și transmit sincere condoleanțe familiilor victimelor. Vă chem din nou să le fim alături celor aflați în durere prin gândurile noastre de solidaritate și compasiune”, a transmis președintele Iohannis, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Klaus Iohannis și-a exprimat totodată speranța că “vom afla cât mai repede, în urma anchetei, care au fost cauzele care au dus la producerea acestei cumplite tragedii”.

Elicopterul SMURD s-a prăbuşit în Lacul Siutghiol luni după-amiază, în jurul orei 16.10, după ce transportase un pacient de la Tulcea la Spitalul Judeţean din Constanţa.

Elicopterul SMURD avea la bord un echipaj de patru persoane, care și-au pierdut viața în urma accidentului. În momentul prăbușirii, elicopterul se întorcea de la Aeroportul ”Mihail Kogălniceanu”, unde alimentase cu combustibil.