Membrii uneia dintre cele mai iubite trupe din lume, ignorați la metrou

Membrii trupei, ignorați la metrou Foto: Captură Youtube

Una dintre cele mai îndrăgite trupe de rock din lume a oferit un spectacol inedit la o stație de metrou și și-au dat seama că faima contează foarte mult pentru a fi aplaudați și apreciați.

Membrii trupei U2 s-au deghizat și au mers la o stație de metrou din New York pentru a le cânta călătorilor câteva piese.

Jimmy Fallon, prezentatorul emisiunii „The Tonight Show”, s-a deghizat, la rândul său, și a filmat cu niște ochelari speciali spectacolul trupei rock, dar așa a și surprins reacția celor care se grăbeau să intre în metrou.

Bono, The Edge, Adam Clayton şi Larry Mullen au început să interpreteze pe peronul stației de metrou piesa „I still haven’t found What I’m looking for”, iar puțini au fost cei care s-au oprit să lase câțiva bani pentru această interpretare.

Pentru că a văzut că experimentul nu are succesul așteptat, Jimmy Fallon i-a îndemnat pe artiști să își dezvăluie identitatea, iar din acest moment au cântat în aplauzele frenetice ale tuturor călătorilor, care s-au întrecut în urale și în filmări cu telefonul, pentru a surprinde câteva cadre cu membrii trupei care cântă pe cele mai mari scene ale lumii.
Filmulețul difuzat în emisiunea prezentată de către Jimmy Fallon a strâns aproape șase milioane de vizualizări în câteva zile și multe comentarii în care oamenii s-au întrebat cum de călătorii nu au recunoscut vocea unică a lui Bono.

Iată și cum sună melodia pe care U2 o cântă în fața a zeci de mii de spectatori:


Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

 Cele mai frumoase flori de câmp

TOP 10. Cele mai controversate momente din istoria concursului Eurovision

Depresia, combătută cu o aplicație smartphone inventată de o echipă de liceeni

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.