McDonald`s a deschis un restaurant fără burgeri și cartofi prăjiți

McDonald`s a decis să deschidă un restaurant în care să schimbe total meniul pe care îl are în toată lumea. În multe țări, reprezentanții restaurantului au încercat să adauge și câteva mâncăruri locale, însă niciodată până acum nu s-a renunțat la burgeri și cartofii prăjiți.

În noul McCafe din Paris meniul nu are aceste preparate și găsești supă, sandwich-uri „Club”, tiramisu sau macaraoane. Reprezentanții McDonald`s spun că e prea devreme să spună dacă noul restaurant e un succes și ar putea generaliza o schimbare importantă în meniurile din toată lumea.

În România, de anul trecut, lanțul de fast-food-uri a trecut la compania malteză Premier Capital, care mai dețin e francize în Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta.

În urmă cu două săptămâni, McDonald`s a anunțată că renunță la unul dintre cele mai vechi spații, în care a funcționat un restaurant din 1995. Este vorba despre cel din complexul comercial Obor, care va fi mutat în mall-ul Veranda.

McDonald’s are aproximativ 10% din piața locală de restaurante. În total, în cele 21 de orașe sunt 67 de fast-food-uri MC Donald`s. Afacerile anuale din România ar fi de aproximativ 120 de milioane de euro.

Cele mai mari vânzări, aproximativ 5 milioane de euro anual, le-ar avea două restaurante din București, cel Dristor și din Piața Unirii. De asemenea, Mc Donald`s are 4.000 de angajați, iar anul acesta împlinește 21 de ani de când e în România.

KFC face angajări. Locuri de muncă și pentru cei care vor al doilea job

https://greatnews.ro/bacsis-surpriza-pentru-un-casier-generos-dintr-un-fast-food/

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.