Mari reduceri la televizoare Samsung, la eMAG

Magazinul online are, în această perioadă, o campanie de mari reduceri la televizoare marca Samsung. Pentru unele modele, reducerea ajunge la 30% din prețul inițial.

Întreaga ofertă poate fi consultată AICI.

De exemplu, un televizor SMART LED Samsung, cu diagonala de 80 de centimetri, Full HD, are prețul redus cu 20% în această perioadă. Prețul după reducere poate fi consultat AICI.

Dacă doriți o diagonală mai mare, puteți opta pentru un televizor SMART 3D LED Samsung de 101 cm, Full HD. Prețul este redus cu 300 de lei în această perioadă. Produsul poate fi găsiti AICI.

Pentru cei care au case mai mari și venituri peste medie, eMAG are o reducere de 2.000 de lei la un televizor. Modelul, un Samsung 3D LED cu diagonala de 152 de centimetri, costa inițial 7000 de lei, iar, după reducere, prețul este de 5000 de lei. Produsul este AICI.

Tot în această perioadă, eMAG are reduceri la:

Mobilier
Produse auto
Îmbrăcăminte și încălțăminte
Electrocasnice Beko și Arctic

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.