Loteria bonurilor fiscale. Bonurile cu valoare de 59 de lei, câștigătoare în luna mai

Loteria bonurilor fiscale (Foto: Oliver DelaCruz / Flickr)
Loteria bonurilor fiscale (Foto: Oliver DelaCruz / Flickr)

Bonurile fiscale emise în data de 30 mai 2017, cu o valoare de 59 de lei, sunt cele câștigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale din 18 iunie.

La extragere au participat bonurile fiscale emise între 1 și 31 mai 2017. Fondul de premiere al concursului este de un milion de lei. Statul va acorda cel mult 100 de premii.

Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată o a doua extragere, pentru determinarea celor maximum 100 de bonuri câştigătoare.

Loteria bonurilor fiscale – cererile de revendicare

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul şi seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data şi ora emiterii, precum şi numărul de ordine). Fiecare unitate teritorială ANAF, la care se depun bonurile fiscale câştigătoare în prima etapă de selecţie, va elibera o copie a acestora cu menţiunea „conform cu originalul”, pe care va fi scris numărul unic de înregistrare. Pentru asigurarea transparenţei, lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicată pe site-urile MFP şi ANAF.

În situaţia în care, după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1 milion de lei este împărţit persoanelor care le-au depus, după verificarea autenticităţii bonurilor câştigătoare. Dacă în urma centralizării se constată depăşirea numărului maxim de 100 de cereri de revendicare, va fi organizată a doua extragere în vederea determinării a 100 de câştigători.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.