Locuri de muncă pentru șoferi, la firme renumite. Ce salarii sunt la DHL, H.Essers și Simon Fleisch

Foto: volksfreund.de

Trei mari companii – una de curierat, a doua de transport mărfuri și a treia din industria cărnii – angajează în total 45 de șoferi de TIR. Salariul mediu este de circa 2.000 de euro.

1. H.Essers, companie belgiană cu aproape 100 de ani vechime și 3600 de angajați, caută 10 șoferi posesori de permis de conducere categoria C E.

Angajații trebuie să fie disponibili pentru lucru pe comunitate (12 săptămâni de lucru pe comunitate cu 3 săptămâni libere sau 8 săptămâni de lucru pe comunitate cu 2 săptămâni libere) sau curse Romania – Europa de Sud-Est (3 săptămâni cu un week-end de 45 ore / 6 săptămâni cu o săptămână).

Toate mașinile companiei au maximum patru ani vechime. Salariul este cuprins între 1700 și 1900 de euro pe lună. Vă puteți înscrie pentru postul de șofer la H.Essers AICI (click pentru pagina cu numere de telefon).

2. Corporaţia de curierat DHL, cel mai mare operator de transport de marfă din lume, angajează în această perioadă şoferi pentru distribuţie de mărfuri sub temperatură controlată.

Sunt scoase la concurs 25 de posturi. Transporturile se efectuează doar în interiorul Angliei, nu se transportă mărfuri periculoase, iar timpii de descărcare sunt şi plătiţi. Programul de condus este de 180 de ore pe lună, iar plata minimă este de 12 lire pe oră. Pentru acest locuri de muncă pot candida şoferi care deţin permis de conducere categoriile C,E, cu experienţă pe TIR. Cei care se înscriu nu trebuie să aibă antecedente penale.

Toate detaliile despre aceste locuri de muncă pot fi consultate AICI (click pentru a accesa pagina cu informaţii).

Venitul lunar trece, de regulă, de 2000 de lire şi poate ajunge până la 2500 de lire. Calculul e simplu. Dacă toate cele 180 de ore de condus lunare ar fi plătite cu 12 euro, angajatul ar câștiga 2160 de lire.  Angajatorul oferă asistenţă pentru găsirea unei unităţi de cazare pentru şofer şi oferă garanţia necesară în prima lună de închiriere a respectivului spaţiu de locuit.

Potrivit cursului BNR, 2000 de lire valorează 2530 de euro, în timp ce 2500 de lire valorează 3166 de euro.

Găsiţi informaţiile de contact ale angajatorului AICI (click pentru detalii).

3.  Unul dintre cei mai mari producători de carne din Germania, Simon Fleisch, caută 10 șoferi. Afacerea este condusă de o familie din orășelul Wittlich (landul Renania-Palatinat, vestul Germaniei) și se remarcă prin faptul că reușește excelent să facă față fluctuației de personal.

Altfel spus, Simon Fleisch este una dintre companiile cele mai prietenoase cu angajații. Compania produce aproximativ 100.000 de tone de carne în fiecare an și, pentru a fi siguri că produsele ajung în siguranță la destinație, conducătorii firmei au hotărât să se bazeze pe o flotă de mașini proprii, 60 la număr.

Potrivit anunțului de aici, compania caută 10 șoferi posesori de categoria C.

Cei care vor să afle mai multe și să se înscrie pentru postul de șofer la această companie găsesc tot ce au nevoie AICI (click pe link pentru a deschide pagina).

Simon Fleisch numără în prezent 500 de angajați, iar compania ocupă un suprafață de 45.000 de metri pătrați (4 hectare și jumătate). Producătorul reușește să asigure un flux de 22.000 de porcine și 200 de bovine pe săptămână. Compania este acreditată din 1977.

Dacă acest articol v-a fost util și doriți să fiți la curent și cu alte oferte de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă: 

https://greatnews.ro/locuri-de-munca-in-agricultura/

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.