Locuri de muncă pentru români în străinătate și în domeniul IT

Dacă aveți experiență în IT, în munca pe internet sau în e-commerce, atunci consultați ofertele din acest articol. E posibil să găsiți un job excelent în țări ca Franța, Germania, Marea Britanie sau Suedia.

Francezii caută un absolvent de studii superioară, cu experiență minimă de doi ani ca programator, care să aibă și cunoștințe medii de limba franceză.

Compania franceză oferă un pachet salarial motivant, facilitare a locuinței, contract pe perioadă nedeterminată și cursuri intensive de limba franceză.

Puteți aplica la acest job AICI.

Dacă ați lucrat cel puțin cinci ani în Java și aveți experiență importantă în programare, puteți opta pentru un loc de muncă în Germania.

Compania Rakuten oferă susținere pentru angajații români, dar și implicarea acestora în schimburi de experiență internaționale. De asemenea, este un loc de muncă activ, cu peste 11.000 de angajați în toată lumea.

Vă puteți înscrie pentru acest loc de muncă AICI.

Pentru un loc de muncă excelent, în Luxemburg, trebuie să aveți experiență extinsă în sistemul bancar, de 6-8 ani, să vorbiți foarte bine limba franceză și să fi lucrat în sistemul bancar de investiții.

Este un job care nu trebuie ratat. Puteți aplica pentru el AICI.

Dacă doriți să lucrați în Anglia, ca programator PHP, atunci acest anunț este pentru dumneavoastră.

Salariul este între 22.000 și 55.000 de lire sterline pe an, în funcție de experiență, iar cunoștințele de PHP sunt obligatorii.

Puteți afla mai multe despre acest loc de muncă de AICI.

Pentru alte locuri de muncă în domeniul IT, click AICI.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews: