Locuri de muncă în depozite din străinătate. Se acceptă și cupluri, salariile ajung la 2.000 de euro

angajări în depozite locuri de muncă în depozite angajări depozite joburi în depozite locuri de muncă în depozite din străinătate angajări în depozite din străinătate
Foto: Axisadman via Wikimedia Commons

Românii interesați de locuri de muncă în străinătate la acest început de an au la dispoziție mai multe oferte de angajare în depozite și în fabrici din Marea Britanie, Olanda, Austria, Germania, Spania și Italia.

Iată câteva dintre cele mai interesante locuri de muncă din domeniul administrativ / logistic scoase pe piață în această perioadă:

O agenție de recrutare și plasare a forței de muncă în străinătate caută 50 de persoane care să muncească în depozite din Marea Britanie, Germania, Italia sau Spania. Nu se percep tarife de înscriere și nici de mediere.

Candidații trebuie să cunoască limba engleză.

Responsabilitățile angajaților: depozitarea mărfurilor, verificarea bunurilor, mutarea produselor, semnarea actelor de livrare, consemnarea bunurilor stricate, ambalarea produselor, încărcarea și descărcarea mărfurilor, vizitarea spațiilor de încărcare și descărcare, întreținerea curățeniei în depozit.

Plata ajunge până la 12 euro pe oră (venit brut), așadar poate ajunge la 1.920 de euro pe lună (pentru o medie de 8 ore pe zi). Se oferă contract de muncă, iar orele suplimentare se plătesc.

AICI găsiți toate detaliile despre aceste joburi și puteți APLICA.

O agenție de recrutare și plasare a forței de muncă în străinătate caută 50 de persoane care să lucreze în depozite din Marea Britanie. Experiența în domeniul logisticii / manipulării mărfurilor nu este necesară.

Candidații trebuie să cunoască limba engleză la nivel conversațional. Angajatorul britanic acceptă și cupluri.

Printre responsabilitățile angajaților se numără: depozitarea mărfurilor, verificarea bunurilor, mutarea produselor în depozit, semnarea actelor de livrare, consemnarea bunurilor stricate, ambalarea produselor.

Angajații vor avea contract de muncă, iar transportul până la locul de muncă va fi asigurat de companie. Salariile sunt cuprinse între 1.330 și 2.000 de euro.

AICI găsiți toate detaliile despre aceste joburi și puteți APLICA.

O fabrică de procesare a produselor din carne din Olanda caută 10 angajați care să lucreze cu produse din carne de porc (să le taie, să le împacheteze, să spele diferite recipiente, să supravegheze procesul logistic etc).

Candidatul ideal trebuie să fie capabil să comunice în limba engleză și să coopereze cu ceilalți membri ai echipei. Salariul este de 1.540 de euro pe lună.

AICI găsiți toate detaliile despre aceste joburi și puteți APLICA.

O companie din Austria care se ocupă de transport internațional a scos la concurs un post full time în domeniul administrativ / logistic, care presupune supravegherea și controlul șoferilor de camioane.

Candidatul ideal trebuie să se acomodeze cu munca în echipă și să comunice permanent cu angajații și cu ceilalți coordonatori.

AICI găsiți toate detaliile despre acest job și puteți APLICA.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

H&M face angajări în mai multe magazine din țară. Se caută și studenți
Şansă unică pentru cei fără experienţă. O mare companie caută şoferi, la început de 2016
Locuri de muncă în Belgia. O firmă caută muncitori în construcții
Ofertă de job cu 12.000 de euro lunar. Alte zeci de locuri de muncă plătite cu mii de euro