Locuri de muncă pe vase de croazieră, pentru românii care vor să vadă lumea

vas de croazieră
Vas de croazieră al Royal Caribbean. Foto: Andres Manuel Rodriguez via Wikimedia Commons

Dacă doriți să lucrați pe un vas de croazieră, există numeroase posturi disponibile, iar oferta salarială este foarte avantajoasă.

Pentru a consulta întreaga listă cu locuri de muncă pe vase de croazieră, intrați aici.

O companie care organizează voiaje în Caraibe caută tehnician de sunet și lumini, dar și specialist de conținut digital și operator de cameră video.

De asemenea, vă puteți angaja și ca manager de producție în cadrul aceleiași firme. Se cer cunoștințe de limba engleză și experiență pe poziția dorită.

Se oferă venituri stabile și progresive, în timp ce cazarea, masa și asigurările medicale sunt plătite de angajator.

Aplicați pentru unul dintre aceste locuri de muncă pe vase de croazieră aici.

Vorbiți limba italiană și aveți experiență în domeniul masajului, cosmeticii sau ca instructor sportiv? Puteți aplica pentru un post pe o navă de croazieră.

Angajatorul suportă, pentru vorbitorii de limba italiană, costul unui training la Londra. Se oferă contracte reduse, de 6 luni, cu vacanță de două luni între voiaje.

Aplicați aici!

Se caută și consileri de vânzări pentru nave de croazieră. Vârsta minimă a angajatului trebuie să fie de 21 de ani, iar acesta trebuie să vorbească limba engleză fluent.

Salariul minim garantat este de 800 de euro, iar comisioanele pot crește substanțial venitul. Se lucrează aproximativ 10 ore pe zi.

Vă puteți depune CV-ul aici.

Dacă aveți experiență de cel puțin 6 luni într-un cazinou și cunoașteți cinci jocuri, inclusiv ruleta, vă puteți angaja pe un vas de croazieră.

Contractele sunt de șase luni, cu două luni concediu, iar biletul de avion, dus-întors, este plătit de angajator.

Vă puteți înscrie pentru acest job aici.

Alte oferte de locuri de muncă: