3 mari companii angajează, în toată țara. Ce salarii oferă Mobexpert, Deichmann, Decathlon

locuri de muncă mobexpert
Locuri de muncă la Mobexpert. Foto: Wikimapia.org

3 mari companii prezente în România fac angajări în această perioadă. Mobexpert, Deichmann și Decathlon au numeroase locuri de muncă disponibile și caută persoane care să lucreze în magazinele lor atât full time, cât și part time.

Posturile libere sunt foarte diverse, de la manageri și șefi de magazine la vânzători și casieri. De asemenea, joburile sunt disponibile în foarte multe orașe mai mici sau mai mari din țară. În total, cele 4 companii angajează în peste 30 de orașe din România.

1. Mobexpert.

Grupul Mobexpert face angajări în orașele Băneasa, București, Oradea, Pantelimon, Pitești și Timișoara.

Posturile disponibile sunt cele de consilieri vânzări, consilier vânzări directe, montatori mobilier, manipulanți, merchandiser, designer specializat 3Dstudio Max/Vray.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul undelucram.ro de foști și actuali angajați, un product manager angajat full time în București în anul 2015, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga un salariu lunar net de 3.000 de lei.

2. Deichmann.

Deichmann, lanțul de magazine specilizate în vânzarea de pantofi, angajează în orașele Arad, Baia Mare, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Mediaș, Oradea, Reghin, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Tecuci, Timișoara și Tulcea.

Se angajează vânzători și șefi de magazin.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

În 2015, un vânzător casier angajat part time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga 640 de lei net pe lună, plus bonuri de masă și 3 perechi de încălțăminte pe an.

3. Decathlon.

Decathlon, brandul specializat în vânzarea de haine și echipamente pentru pasionații de sport, face angajări în București, Constanța, Iași, Ploiești, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Timișoara.

Posturile libere sunt cele de manager departament, asistenți vânzări, lucrători depozit, asistent magazin online/e-commerce.

Unele joburi sunt part time.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Un asistent comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în 2016 un salariu lunar net de 1.550 de lei.

Un consilier clienți angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în august 2016 un salariu lunar net de 1.200 de lei.

Iar un manager angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în februarie 2016 un salariu lunar net de 4.000 de lei.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.