Locuri de muncă la Romstal, în zeci de orașe: se oferă bonuri, telefon, mașină. Ce salarii se câștigă

romstal locuri de muncă locuri de muncă romstal angajări
Foto: Wikimedia Commons

Compania Romstal face angajări în această perioadă în 25 de orașe din România, pe poziții foarte diverse: de la lucrători comerciali la manageri.

Locurile de muncă sunt disponible în Arad, Baia Mare, Botoșani, Brașov, Brăila, București, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Focșani, Galați, Oradea, Piatra Neamț, Pitești, Roman, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Târgoviște, Târgu Jiu, Timișoara, Tulcea, Zalău.

Sunt libere următoarele locuri de muncă: analist departament comercial, referent financiar contabilitate primară, operator depozit, specialist helpdesk, manager de brand, account manager proiecte ceramice sanitare, consilier vânzări în showroom, lucrător comercial, account manager, responsabil achiziții grup.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Se oferă:
– Bonusuri pentru performanță
– Beneficii extrasalariale: tichete de masă, prime și cadouri de sărbători, evenimente și cadouri pentru copii, evenimente pentru angajați
– Traininguri de dezvoltare a competențelor

Pentru unele posturi de conducere se oferă și mașină de serviciu, laptop și telefon, precum și bonusuri pentru performanță în vânzări.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Locuri de muncă la Romstal – ce salarii se câștigă

Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro de foști sau actuali angajați, un consilier clienți angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în iulie 2016 un salariu lunar net de 1.300 de lei.

Un account manager angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în februarie 2016 un salariu lunar net de 1.800 de lei.

Un coordonator de echipă angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în februarie 2016 un salariu lunat net de 3.400 de lei.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.